Antimonopolní úřad: RadioZET bude nově kontrolováno i společností MEDIA BOHEMIA

01.06.2016 13:36 | Zprávy

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil spojení soutěžitelů MEDIA BOHEMIA a. s. a Lagardere Active ČR, a. s. na straně jedné a RadioZET s. r. o. na straně druhé.

Antimonopolní úřad: RadioZET bude nově kontrolováno i společností MEDIA BOHEMIA
Foto: ÚOHS
Popisek: ÚOHS

Skupina MEDIA BOHEMIA tak k více než 30 regionálním rozhlasovým stanicím, jež vlastní a provozuje v České republice (například rádio Blaník, Fajn rádio, Hit rádio, Rock rádio, Rádio city a další), získává možnost kontrolovat společně se společností Lagardere Active ČR společnost RadioZET.

Společnost RadioZET zajišťuje vysílání zpravodajské stanice Rádio ZET, jež vysílá v České republice stejný program na 12 regionálních frekvencích. Vysílání v češtině se v určitém pevně stanoveném časovém režimu střídá s vysíláním BBC World Service v anglickém jazyce. Společnost RadioZET byla před uskutečněním posuzované transakce výlučně kontrolována společností Lagardere Active ČR.

Po zhodnocení všech skutečností dospěl Úřad k závěru, že posuzované spojení soutěžitelů nebude mít za následek podstatné narušení hospodářské soutěže v oblastech rozhlasového vysílání a poskytování inzertního prostoru v rádiu/rozhlase a spojení soutěžitelů povolil. Rozhodnutí Úřadu již nabylo právní moci.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 1 285

19:39 ČEZ číslo týdne: 1 285

1 285 pracovníků ČEZ už přispělo do mimořádné zaměstnanecké povodňové sbírky.