Aplikace ČSOB a Era smartbanking získává další prestižní ocenění

05.04.2013 13:25

Po prvenství v anketě Mobilní aplikace roku 2012 vítězí ČSOB a Era smartbanking také v soutěži Microsoft Awards 2013, konkrétně v kategorii Moderní aplikace pro Windows 8 a Windows Phone 8. Smartbanking od ČSOB a Ery je vůbec první bankovní aplikace na českém trhu dostupná pro operační systém Windows 8 a Windows RT.

Aplikace ČSOB a Era smartbanking získává další prestižní ocenění
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

„Každé takové ocenění je pro nás velkým závazkem a zároveň motivací do další práce. Tento moderní způsob ovládání účtů používá čím dál tím více lidí, a proto v ČSOB neustále sledujeme moderní trendy, abychom co nejvíce vyhověli přáním a požadavkům našich klientů. Myslím si, že tímto vítězstvím potvrzujeme dlouhodobě vysokou úroveň kvality nejen ČSOB a Era smartbankingu, ale také inovativnost a modernost našich služeb jako celku,“ říká Jan Vimr, výkonný manažer Vývoje finančních služeb ČSOB a Ery.

Aplikace ČSOB a Era smartbanking je vůbec první bankovní aplikace na českém trhu vytvořená i speciálně pro operační systém Windows 8. Komfortní používání nejoblíbenějších funkcí je nyní dostupné všem majitelům tabletů i počítačů s nejnovějším operačním systémem od Microsoftu. S novou aplikací je kontrola účtů nebo zadání platby nesmírně rychlé a pohodlné, a to při zachování maximální úrovně zabezpečení.
 
Díky smartbankingu od ČSOB a Ery má klient neustálý a nejpřehlednější přístup na svůj účet. Může jednoduše zadávat platby, splátku kreditní karty, dobít kredit mobilního telefonu, nebo například sjednat cestovní pojištění. Vyplnění příkazu k úhradě z došlých faktur je nyní možné pouhým načtením QR kódu. Najít nejbližší bankomat či pobočku je dnes už samozřejmostí. Zřízení a vedení služby je zdarma.
 
 
 
Za prvních 15 měsíců provozu si aplikaci stáhlo přes 126 tisíc uživatelů, přičemž počet aktivních uživatelů je necelých 62 tisíc. Klienti od začátku roku 2013 provedli transakce v objemu za více než 1,3 miliard korun. Lidé na aplikaci nejvíce oceňují její jednoduchost a použitelnost prakticky kdykoli a kdekoli. Díky tomu je ideální pro aktivní lidi, kteří potřebují mít své finance neustále pod dohledem. 
 
Aplikace je dostupná pro systémy iOS (iPhone, iPad), Android a od poloviny loňského roku také pro Windows Phone a nově také pro zařízení se systémem Windows 8. Unikátní je optimalizace pro komfortní ovládání na dotykových obrazovkách tabletů a počítačů. 
 
Aplikace je zdarma ke stažení v  obchodě s aplikacemi v daném zařízení. Přihlašování a používání aplikace je ještě jednodušší než u internetového bankovnictví. K aktivaci stačí zadání identifikačního čísla, PINu a SMS kódu. Není tedy potřeba osobně kontaktovat banku ani přepisovat identifikační číslo telefonu – vše klient zvládne během pár minut. K dalšímu přihlášení stačí samotný PIN, což je velice rychlé, pohodlné a přesto zcela bezpečné. Bezpečnost služby totiž zajišťuje bezpečnostní klíč zabudovaný přímo v aplikaci a využívající jedinečných údajů každého zařízení – chytrého telefonu či tabletu.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSOB

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…