Aréna Jaromíra Soukupa již v úterý na TV Barrandov

29.12.2017 11:20

V úterý 2. ledna 2018 ve 21.25 odvysílá televize Barrandov pravidelný pořad Aréna Jaromíra Soukupa. Do prvního lednového dílu byli pozváni čtyři hosté – Jiří Drahoš, Michal Horáček, Mirek Topolánek a Jiří Ovčáček, kteří byli osobně osloveni s nabídkou účasti a možností pozvat si své podporovatele do publika.

Aréna Jaromíra Soukupa již v úterý na TV Barrandov
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: Aréna Jaromíra Soukupa

Účast zatím ze čtyř pozvaných hostů potvrdili Michal Horáček a tiskový mluvčí prezidenta České republiky Jiří Ovčáček, jehož minulá návštěva Arény Jaromíra Soukupa zaznamenala mimořádný ohlas. Účast zvažuje i další z pozvaných, kandidát prezidentské volby Mirek Topolánek.

Výběr hostů pro vysílání Arény Jaromíra Soukupa v roce 2018 navazuje na pravidla užívaná v roce 2017, která získala pořadům Jaromíra Soukupa respekt. „Televize Barrandov si zakládá na tom, že výběr hostů je čistě její záležitostí, základním kritériem je atraktivnost diskutujících z pohledu diváků a samozřejmě i dodržení pravidel, jež stanovuje zákon. Proto nás velmi překvapila vyjádření některých dalších veřejně známých osobností, které odmítly účast v tomto pořadu. I když si jejich zájmu ceníme a vnímáme ho jako vyjádření prestiže, chtěli bychom touto cestou upozornit, že tyto osoby pozvání nedostaly, takže nemusejí ani nic odmítat. Aréna Jaromíra Soukupa je totiž klasický diskusní pořad, jejž vysíláme již od letošního října, nikoli předvolební debata,“ uvedl Jaromír Soukup.

Vzhledem k vyššímu počtu hostů v připravovaném dílu se nicméně televize Barrandov rozhodla uplatnit týž model, který se na podzim používal v pořadu Duel Jaromíra Soukupa speciál. Všem aktérům bude stopován čas, aby každý dostal stejný prostor a diskuse byla opravdu vyvážená.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…