Arény Jaromíra Soukupa boří hranice stereotypu

13.12.2017 20:36

V úterý 12. prosince odvysílala televize Barrandov další premiérový díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, jehož čestným hostem byl kandidát na prezidenta Michal Horáček, který v přímém přenosu čelil otázkám nejen moderátora pořadu Jaromíra Soukupa, ale i více než stovky lidí v publiku.

Arény Jaromíra Soukupa boří hranice stereotypu
Foto: TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup s kandidátem na prezidenta Michalem Horáčkem

Právě do publika jsou v rámci každého politickodiskusního pořadu, který televize Barrandov vysílá, zváni příznivci jednotlivých politických stran či kandidátů. V rámci vyváženosti a nezávislosti pořadu se produkce vždy snaží oslovit zástupce více stran najednou, aby docházelo k názorovým střetům, jež jsou v rámci diskuse přínosné. Ve včerejším vysílání Arény Jaromíra Soukupa se to plně projevilo. Dostali v něm prostor jak příznivci Michala Horáčka, tak jeho oponenti – ať už šlo o podporovatele Miloše Zemana, či jiného kandidáta.

A právě jedním z nejdiskutovanějších témat českých médií se již od minulého týdne stala jedna z rekvizit pořadu – magnetická tabule. „Velmi mě těší, že naše tabule vzbudila takový ohlas a pozornost jak u většiny českých médií, tak u veřejnosti. Za sebe mohu říci, že to, jak se k ní každý host postaví, je pouze na něm, a já jeho rozhodnutí plně respektuji,“ uvedl ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Jelikož jde o živé přenosy, je nutná jistá organizace a disciplína, kterou zajišťují lidé ze štábu a naše bezpečnostní složka. Ti všichni komunikují s jednotlivými zástupci dané skupiny podporovatelů, kteří se na přenosy připravují – načítají aktuální informace, chystají si otázky, organizují se mezi sebou. Jen díky této přípravě probíhají živé přenosy naprosto bez komplikací a těší se stále hojnější účasti

. „Jsem rád, že se naše diskusní pořady těší takové účasti. Zakládám si na tom, že v těchto pořadech mohou hosté bez obav z cenzury říci vše, co mají na srdci, a lidé z publika mají příležitost zeptat se na cokoli, co je zajímá. A právě to se projevilo i během včerejšího živého přenosu. Oceňuji i různorodost našeho publika – naleznete v něm lidi, kteří přišli svého kandidáta podpořit, ale zároveň i ty, již jsou připraveni argumentovat ve chvílích, kdy je na jevišti jeho konkurent,“ dodal Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…