Arény Jaromíra Soukupa boří hranice stereotypu

13.12.2017 20:36

V úterý 12. prosince odvysílala televize Barrandov další premiérový díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, jehož čestným hostem byl kandidát na prezidenta Michal Horáček, který v přímém přenosu čelil otázkám nejen moderátora pořadu Jaromíra Soukupa, ale i více než stovky lidí v publiku.

Arény Jaromíra Soukupa boří hranice stereotypu
Foto: TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup s kandidátem na prezidenta Michalem Horáčkem

Právě do publika jsou v rámci každého politickodiskusního pořadu, který televize Barrandov vysílá, zváni příznivci jednotlivých politických stran či kandidátů. V rámci vyváženosti a nezávislosti pořadu se produkce vždy snaží oslovit zástupce více stran najednou, aby docházelo k názorovým střetům, jež jsou v rámci diskuse přínosné. Ve včerejším vysílání Arény Jaromíra Soukupa se to plně projevilo. Dostali v něm prostor jak příznivci Michala Horáčka, tak jeho oponenti – ať už šlo o podporovatele Miloše Zemana, či jiného kandidáta.

A právě jedním z nejdiskutovanějších témat českých médií se již od minulého týdne stala jedna z rekvizit pořadu – magnetická tabule. „Velmi mě těší, že naše tabule vzbudila takový ohlas a pozornost jak u většiny českých médií, tak u veřejnosti. Za sebe mohu říci, že to, jak se k ní každý host postaví, je pouze na něm, a já jeho rozhodnutí plně respektuji,“ uvedl ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Jelikož jde o živé přenosy, je nutná jistá organizace a disciplína, kterou zajišťují lidé ze štábu a naše bezpečnostní složka. Ti všichni komunikují s jednotlivými zástupci dané skupiny podporovatelů, kteří se na přenosy připravují – načítají aktuální informace, chystají si otázky, organizují se mezi sebou. Jen díky této přípravě probíhají živé přenosy naprosto bez komplikací a těší se stále hojnější účasti

. „Jsem rád, že se naše diskusní pořady těší takové účasti. Zakládám si na tom, že v těchto pořadech mohou hosté bez obav z cenzury říci vše, co mají na srdci, a lidé z publika mají příležitost zeptat se na cokoli, co je zajímá. A právě to se projevilo i během včerejšího živého přenosu. Oceňuji i různorodost našeho publika – naleznete v něm lidi, kteří přišli svého kandidáta podpořit, ale zároveň i ty, již jsou připraveni argumentovat ve chvílích, kdy je na jevišti jeho konkurent,“ dodal Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…