Arény Jaromíra Soukupa oslovují čím dál více diváků

15.11.2017 15:07

Včerejší premiéra pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, která si již během minulých týdnů získala nespočet věrných diváků, měla opět výbornou sledovanost a zcela převálcovala hlavní pořad na ČT 24 – Fokus Václava Moravce. Svědčí o tom průměrný podíl sledovanosti, který byl v případě debaty generálního ředitele Jaromíra Soukupa téměř jednou tak velký.

Arény Jaromíra Soukupa oslovují  čím dál více diváků
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: Aréna Jaromíra Soukupa

V úterý 14. listopadu odvysílala televize Barrandov další, v pořadí již čtvrtý díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa. Pod palbou otázek, týkajících se zejména povolebního vyjednávání a spolupráce s Andrejem Babišem i ostatními stranami, byl český podnikatel, lídr hnutí Svoboda a přímá demokracie a politik, který říká věci, které se jiní bojí i jen naznačit – Tomio Okamura. Bouřlivou debatu rozproudila i další témata, například platy poslanců, referendum či zestátnění České televize.

Exkluzivní živý přenos, ostré výměny názorů a přínosnost diskuse měly vliv i na sledovanost. Premiéru včerejšího dílu Arény Jaromíra Soukupa sledovalo v průměru 172 tisíc diváků starších 15 let při podílu 5,5 procenta. Alespoň tři minuty v kuse ho vidělo 378 tisíc diváků. Pro srovnání, včerejší hlavní pořad na ČT 24 – Fokus Václava Moravce – dosáhl podílu jen 2,9 procenta.

„Vysíláním Arén Jaromíra Soukupa jsme zatím oslovili 863 tisíc diváků, což je značná část občanů České republiky. Takto vysoké číslo ukazuje sílu našeho vlivu na televizním trhu a fakt, že jsme jako televize v mimořádně dobré formě. Je ale také známkou toho, že naše diváky politika a současné dění zajímá a chtějí být u toho, čehož si moc vážím,“ okomentoval úspěch generální ředitel televize Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

ATO – Nielsen Admosphere, 24. 10. – 14. 11. 2017, cílová skupina: 15+, typ sledovanosti Live + TS0-3, data k dispozici 15. 11. 2017

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…