Armáda ČR: BigBoard děkuje armádě. Jak jinak než reklamou

10.01.2021 22:45

V pražském metru a podél silnic po celé České republice se na konci minulého roku objevily billboardy, podporující Armádu České republiky. Kampaň pod společným heslem „Pomáháme, bojujeme, #jsmearmada“ sponzoruje společnost BigBoard, která jí chce vojákům poděkovat nejen za pomoc při zvládání pandemie COVID-19.

Armáda ČR: BigBoard děkuje armádě. Jak jinak než reklamou
Foto: Armáda ČR
Popisek: Armáda ČR, logo.

„Současnou kampaň chápeme jako naše poděkování armádě, ale především chceme ukázat, že armáda je jednou z mála složek státu, která profesionálně a na velmi vysoké úrovni zvládá každý úkol, který je jí svěřen,“ vysvětluje předseda představenstva skupiny BigBoard Richard Fuxa.

Společnost podporuje armádu dlouhodobě: letos billboardová kampaň zahrnuje více než 200 venkovních ploch po celé ČR a v pražském metru, loni se firma zapojila do náborové kampaně a armádě poskytla 70 venkovních ploch.

Iniciativu oceňuje i nejvyšší velení Armády ČR: „Děkujeme za už druhou kampaň a podporu Armády České republiky. Ceníme si toho,“ komentoval náčelník Generálního štábu AČR armádní generál Aleš Opata.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…