Armáda: Červnový A report přináší další informace týkající se zákona o státní službě

09.06.2015 9:23

V pondělí 8. června vychází další číslo časopisu A report. Přináší mimo jiné rozhovor s generálmajorem Jaroslavem Kociánem, zástupcem náčelníka Generálního štábu - inspektorem AČR a s Janem Peterem Spijkem, prezidentem Mezinárodní společnosti pro vojenské a válečné právo.

Armáda: Červnový A report přináší další informace týkající se zákona o státní službě
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

Generál Kocián hovoří o zkušenostech z Bruselu, o složitých přípravách stahování jednotek ISAF z Afghánistánu, ale také o velice pozitivním hodnocení naší armády v NATO.

A report také přináší reportáž ze cvičení Lion Effort, jež prověřilo schopnosti našich pilotů a logistiků při nelehkém úkolu zabezpečení největšího součinnostního cvičení pilotů JAS-39 Gripen od našeho vstupu do Aliance.

Dozvíte se i novinky ze světa moderní vojenské techniky, které se věnoval již třináctý ročník veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET v Brně.

Na lince A reportu vyzpovídáme Zdeňka Ďuríčka, ředitele odboru pro řízení státní služby sekce státního tajemníka MO. Ten nám odpoví na naše otázky o implementaci zákona o státní službě.

V rubrice Hrdinové všedních dnů je představen četař Radek Kopáč, příslušník 43. výsadkového praporu, díky jehož pohotové reakci se podařilo při útoku nedaleko základny Bagrám zachránit životy ostatních vojáků. Za to byl oceněn americkým velícím generálem Stephenem Townsendem a po návratu do vlasti mu byl udělen Čestný odznak Armády České republiky Za zásluhy a odznak Za bojový kontakt.

Časopis v elektronické podobě najdete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…