Army test v Dejvicích si vyzkoušely desítky lidí

26.08.2017 19:26

V pražských Dejvicích se uskutečnilo další kolo Army testu, který se v posledních měsících díky nadšení organizátorů úspěšně šíří po celé České republice. Připravené vojenské disciplíny si na něj přišlo vyzkoušet hned několik desítek zájemců od malých dětí až po dospělé.

Army test v Dejvicích si vyzkoušely desítky lidí
Foto: Armáda ČR
Popisek: Armáda ČR, logo.

„Army test je sportovní akce pro všechny zájemce od 6 do 60 let, jejímž základem je test výročního přezkoušení pro vojáky Armády ČR. Pro děti jsou pochopitelně jednotlivé disciplíny modifikovány v několika věkových kategoriích,“ představil obsah Army testu jeho iniciátor kapitán v záloze Ludvík Cimburek.

A co že se tedy na Stadiónu mládeže v Praze 6 Dejvicích v ulici Na Kotlářce dělo? Jak už jsme řekli, sportovalo se. Pod dozorem vojáků, záložníků a jejich přátel se dělaly shyby či visy na hrazdě, kliky, leh-sedy, dřepy, nebo se plnily další disciplíny, jako je například vytrvalostní běh.

Vůbec poprvé za účastníky Army testu zavítal Na Kotlářku v Praze i náčelník Generálního štábu AČR armádní generál Josef Bečvář, který jim popřál hodně úspěchů a na památku rozdal speciální organizátory zhotovené příležitostné náramky. „Těší mne, že lidé na takovou akci přijdou, že mají chuť vyzkoušet si svou fyzičku podle armádních norem, a myslím si, že na první ročník, který je prakticky v začátcích je zde i velmi dobrá účast,“ zhodnotil na místě generál Bečvář, který postupně obešel všechna pracoviště a pozdravil se nejen s účastníky Army testu, ale i s jeho organizátory.

Kam na Army test vyrazit?

Sledujte jeho Facebook a dozvíte se víc. I vy pak můžete dostat zelený či černý náramek dle svých výkonů, a pokud se nebude Army test konat poblíž vás, dohodněte se na jeho uspořádání dle možností organizačního týmu.

Třeba vás na místě překvapí nejen návštěva náčelníka Generálního štábu Armády České republiky, ale i další doprovodné akce. V Praze Na Kotlářce to byla malá prezentace Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy spolu s jejich fyzickými testy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Pomoc obětem diskriminace je společný cíl ombudsmana i nevládních organizací

19:02 Ombudsman: Pomoc obětem diskriminace je společný cíl ombudsmana i nevládních organizací

Nevládní organizace pomáhají Romům, lidem s postižením, samoživitelkám nebo seniorům. Ombudsman prot…