Arnika: Startuje hlasování o Alej roku 2019. Letos soutěží rekordních 96 adeptek

07.11.2019 16:14

Ode dneška do 7. ledna 2020 mohou lidé hlasovat o devátou Alej roku. O přízeň bojuje 96 kandidátek z celé republiky, což je dosud nejvíce v historii ankety. Vítězku vyhlásí Arnika v lednu příštího roku a na jaře k ní umístí pamětní ceduli.

Arnika: Startuje hlasování o Alej roku 2019. Letos soutěží rekordních 96 adeptek
Foto: Richard Beneš
Popisek: Arnika

Pro Alej roku 2019 hlasujte ZDE.

„Pro anketu je 96 nominací nový rekord. Velmi nás těší, že lidem na alejích a stromořadí záleží. Také letos se bude volit mezi starobylými i teprve nedávno vysazenými alejemi, kterých neustále přibývá,“ říká organizátorka ankety Karolina Kostićová z Arniky.

Stačí vybrat jednu alej ZDE a poslat jí svůj hlas. Hlasování bude ukončeno 7. ledna 2020 ve 12 hodin. Do té doby budou průběžné výsledky utajené, aby neovlivňovaly hlasující a organizátoři zveřejnili konečné výsledky až po překontrolování hlasů.

Po ukončení hlasování vyhlásí Arnika v lednu nejoblíbenější aleje a stromořadí celé České republiky i v jednotlivých krajích. Na autora vítězné nominace čeká jako hlavní cena let balonem od Lucky Balon a poukazy na fotoslužby od FotoŠkoda. Všech devět patronů ankety mezitím zvolí nejkrásnější fotografii, jejíž autor se může těšit na zrcadlovku značky Canon.

Generálním sponzorem ankety je AuditDaně CZ. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…