Bohemia Energy se opět stala partnerem Život dětem

05.11.2014 16:46

Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel elektřiny a plynu v České republice, se počtvrté stala partnerem obecně prospěšné společnosti Život dětem, která se zaměřuje na pomoc dětem trpícím velmi závažnými onemocněními. Za celou dobu spolupráce dosáhla celková výše finanční pomoci na podporu aktivit Život dětem již 6 milionů Kč.

Bohemia Energy se opět stala partnerem Život dětem
Foto: Bohemia Energy
Popisek: Bohemia Energy

 „Pomoc vážně nemocným dětem a tím zprostředkovaně i jejich rodinám má nejen smysl, ale přináší nám i pocit naplnění. Proto si velmi vážíme toho, že jsme naši spolupráci s obecně prospěšnou společností Život dětem mohli prodloužit o další rok,“ říká Jiří Písařík, jednatel společnosti Bohemia Energy.

Bohemia Energy tak bude i letos generálním partnerem benefičního galavečera Srdce pro děti, který proběhne v přímém přenosu na TV Prima 28. prosince. „Pomáhat nemocným dětem, obdarovávat je a přispívat ke zlepšení jejich mnohdy velmi bolestného života nám díky spolupráci s Bohemia Energy a dalším laskavým lidem, kteří se do pomoci každoročně zapojují, přináší krásný a hřejivý pocit u srdce,“ vysvětluje Anna Strnadová, předsedkyně správní rady Život dětem, o.p.s.

Partnerství s Život dětem, o.p.s., není jedinou společensky prospěšnou aktivitou Bohemia Energy. Společnost je také partnerem archeologické mise Národního muzea v súdánském Wad Ben Naga, spolupracuje s nadací Artevide, která podporuje nevidomé děti s uměleckým nadáním, a pomáhá rovněž lokálním neziskovým organizacím. Nejnověji se stala Bohemia Energy partnerem České asociace streetwork, jejíž unikátní projekt Streetwork online (www.jdidoklubu.cz), který pomáhá prostřednictvím internetu dětem a dospívající mládeži ohrožené sociálním vyloučením, podpořila částkou téměř 1,2 milionu korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…