Brno-střed: Občanský pasivista Kolman jde do komunálních voleb

24.08.2018 16:15

Dovolujeme si oznámit, že JUDr. Petr Kolman Ph.D, dlouholetý vysokoškolský učitel správního práva, s jehož články se můžete mimo odborného tisku, od roku 2009 též setkávat v Parlamentních listech, kandiduje do Zastupitelstva MČ Brno-střed.

Brno-střed: Občanský pasivista Kolman jde do komunálních voleb
Foto: archiv Petra Kolmana
Popisek: Petr Kolman

Nestraník P. Kolman má číslo 23 - nezávislý na kandidátní listině č. 3 - ČSSD, volební okrsek: Brno-střed.

Symbolický rozměr - Tak jako tank č.23 kdysi spoluosvobodil Prahu, tak kandidát č. 23 si dal za cíl osvobodit Brno-střed od hlupáků. Taktéž asi znáte brněnskou pověst "dvanáct v jedenáct", ano součtem těchto v Brně magických číslic dostáváme - 23!  Navíc 23. má Petr  Kolman narozeniny, samozřejmě ne každý měsíc.

Ale již vážněji - mezi jeho programové priority patří navyšování počtu míst v mateřských školkách v naší MČ, výrazné zlepšení situace v oblasti parkování.
Bude mj. navrhovat snížení počtu tzv. uvolněných radních na Brno-středu (víte, že jeden "uvolněný" politik nás stojí více než milion korun ročně).
Bude intenzivněji prosazovat dostupnost sportu pro děti i dospělé - v zdravém těle zdravý duch.

Jelikož i střed Brna stárne budeme mj.  prosazovat rozšíření kapacit domovů pro seniory a seniorky, současně i posílení dostupnosti  terénní pečovatelské služby.

Taktéž bude  hlasovat pro to, aby naše středobrněnská radnice začala více podporovala akce jako bylo např. odhalení pamětní desky významné české herečce Nataše Gollové , na slavnou minulost naší krásné městské části nesmíme zapomínat.

Pamatujete, jak nám před minulými volbami dnešní radní  slibovali mj. návrat přechodu pro chodce na Údolní ulici? Uplynuly 4 roky a zebra není zpět, jak příznačné!

Přijďte ve dnech 5. a 6. října ke komunálním volbám! Nenechte za sebe rozhodovat druhé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…