Budweiser Budvar High Jump - není to jen o sportu

16.07.2013 9:29

Největší letní show, kterou lidé začali nazývat festivalem, se odehraje 2. a 3. srpna 2013 kousek od Prahy.

Budweiser Budvar High Jump - není to jen o sportu
Foto: red
Popisek: Budějovický Budvar

Freestylová skokanská elita světa letos poprvé na skocích z dvaceti sedmi metrů a k tomu večer mejdan jak se patří, to opravdu není festival. Jedinečná událost evropského měřítka spojující sport a radost ze života nejen v nočních hodinách to je jedině a pouze BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP.

Zbývá dodat jediné, letos jedinečná sestava skokanů a hudební hvězdy i hvězdičky pro páteční i sobotní večer.  Nepotřebujete víc než plavky, osvěžující drinky a vstupenku :o)

HIGH JUMP FAMILY SE TĚŠÍ NA VÁS A VY SE TĚŠTE NA:

Wohnout

Nejpozoruhodnější formace České rockové scény! Wohnouti dnes patří mezi hvězdy českého hudebního nebe a zazáří i v pátek večer od 21:00 na BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP ve FRESH ZONE na chvalně známé zadní louce.

http://www.youtube.com/user/Wohnoutmusic

PSH

Česká hip hopová kultura by nebyla tím čím je dnes, kdyby se v roce 1995 nesešli MC’s Orion a Vladimir. Nebude chybět ani třetí člen tohoto uskupení DJ Mike Trafik. Start sobotního večera patří skupině PSH, která je s BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP spojena již od jeho začátků, ať již jako fanoušci této akce, či svými neopakovatelnými živými vystoupeními. PSH odstartují sobotní večer ve FRESH ZONE už od 21:00.

http://www.youtube.com/user/BIGGBOSSTUBE

Nová koncepce hudební dramaturgie, kterou mají kompletně mimo FRESH ZONE v režii JÄGERMEISTER a RED BULL, se naplno rozjede na již chvalně známé zadní party shit louce u kempu. A na koho se můžete těšit po loňském vystoupní A SKILLZ?

Dub Pistols

Hip hop, ska, dub a punk – to je koktejl, který na stage bude podávat skupina Dub Pistols. Tahle londýnská partička, fungující už od roku 1996, dnes vlastní ocenění Nejlepší koncertní kapela časopisu DJ Magazine. Na BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMPU se můžete těšit na jejich DJ SET.

http://www.youtube.com/user/TheDubPistols

Benji Boko

Debutové album „Beats, Treats & All Things Unique“ vydal Benji Boko v červnu 2011. Rychle stoupající hvězda planety Země již stihla neodolatelně zremixovat například pecky od Maroon 5, Gotye, Fatboy Slima, Nelly Furtado a dalších.. Už se těšíte?

http://www.youtube.com/user/benjiboko

Loo & Placido

Evropa, Asie, USA, Jižní Amerika a teď i HIGH JUMP! Těšte se na pořádnou jízdu s remixy, které byste neočekávali! Loo & Placido vám dopřejí svou léčbu šokem už toto léto na BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP! Černý party kůň pořadatelů akce a party odborníků ze společnosti JÄGERMEISTER.

http://www.youtube.com/looandplacido

The Dancefloor Outlaws

Až tyhle týpky uvidíte na stage, budete omráčeni remixy téhle vypečené partičky a rozhodně se nebudete shánět po zatykači a volat městskou policii, budete prostě a jednoduše chtít víc a víc.

Svět omračují již pár let a v srpnu se jejich "oběťmi" stanou i účastníci BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP!

http://www.youtube.com/user/danceflooroutlaws

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Pro sídlo správy chráněné krajinné oblasti Soutok zvítězila nabídka města Lanžhot

16:46 AOPK ČR: Pro sídlo správy chráněné krajinné oblasti Soutok zvítězila nabídka města Lanžhot

Zároveň byly shromážděny nabídky vhodných míst a objektů pro umístění Domu přírody Soutoku.