Bývalý ředitel Skupiny ČEZ Vladimír Vokroj zavádí změny v Centropolu

22.05.2014 13:54

Vladimír Vokroj po letech strávených v ČEZ a Českém Energetickém Centru nastoupil jako obchodní ředitel poradenské společnosti LCG 360° CONSULTING. LCG poskytuje své služby skupině Centropol, kde tak aktuálně Vladimír Vokroj jako odborník na energetiku řídí změny při zavádění obslužně-obchodní strategie v rámci nově vzniklého úseku zákaznických služeb.

Bývalý ředitel Skupiny ČEZ Vladimír Vokroj zavádí změny v Centropolu
Foto: LCG 360° CONSULTING
Popisek: LCG 360° CONSULTING

 „Centropol je jedním z nejúspěšnějších hráčů na trhu s nabídkou elektřiny a plynu, dnes dokonce mobilním operátorem. Mou úlohou je posunout Centropol do stejné pozice v oblasti zákaznického servisu a vnitřních procesů. Zde mohu v nejvyšší míře využít svých zkušeností z minula a pomoci rozvinout potenciál, který Centropol v této oblasti bezesporu má. Naším společným cílem je pak jasná profilace Centropolu jako obchodně silné, prozákaznicky orientované firmy,“ vysvětlil Vladimír Vokroj.

LCG 360° CONSULTING při spolupráci s klienty využívá svou jedinečnou metodu řízení v souvislostech, která mimo jiné zahrnuje aktivní účast zkušených manažerů při zavádění změn. Z toho důvodu působí Vladimír Vokroj při implementaci nové strategie přímo ve vedení společnosti Centropol.

Své mnohaleté zkušenosti v oboru energetických společností nabral Vladimír Vokroj především při působení ve Skupině ČEZ. Zde pracoval od roku 2000 nejprve na marketingových pozicích, pak jako vedoucí odboru marketing Retail a následně na pozici ředitele podpory prodeje Retail. Řídil také obchodních aktivity v Českém energetickém centru, kde měl na starosti i optimalizaci přímého prodeje. Při restrukturalizaci Českého Energetického Centra Vladimír Vokroj spolupracoval se zástupci firmy LCG, kteří na projektu pracovali. V roce 2013 se stal Obchodním ředitelem LCG, kde využívá své bohaté zkušenosti z oblasti energetických společností k rozvoji projektů v oblasti obchodu a marketingu.

LCG 360° CONSULTING je poradenská společnost specializující se na restrukturalizace a rozvoj firem především v oblastech řízení, finančního řízení, obchodu a marketingu. Firma vyvinula vlastní metodu 360° CONSULTING, jejíž hlavními aspekty jsou řízení změn v souvislostech a orientace na výsledek.

Standardní analytické a strategické poradenství firma rozšiřuje o aktivní účast konzultantů, kteří mají za sebou prokazatelné výsledky, při řízení změn a součinnost při následném zajištění udržitelnosti dalšího rozvoje podnikání.

O LCG 360° CONSULTING:

LCG 360°Consulting je poradenská společnost specializující se na restrukturalizace a rozvoj firem především v oblastech řízení, finančního řízení, obchodu a marketingu. Společnost LCG sdružuje od roku 1998 zkušené manažery z nejrůznějších oborů, které spojuje jednotná vize poskytování poradenských služeb. Na rozdíl od řady jiných poradenských společností garantujeme našim klientům dosažení stanovených cílů. Vyvinuli jsme proto unikátní metodu 360° CONSULTING, kterou tvoří pět základních pilířů: ANALÝZA, STRATEGIE, IMPLEMENTACE, DELEGACE, PODPORA. Hlavními aspekty unikátní metody 360° CONSULTING jsou řízení změn v souvislostech a orientace na výsledek. Standardní analytické a strategické poradenství rozšiřujeme o naši aktivní účast při řízení změn a součinnost při následném zajištění udržitelnosti dalšího rozvoje podnikání. V každé fázi projektu tak klient má k dispozici tým odborníků s odpovídající specializací.

Konzultanti LCG mají dlouholeté zkušenosti s revitalizacemi společností, finančním poradenstvím, restrukturalizačními programy, zvyšováním podnikatelské výkonnosti, s optimalizací vnitřních procesů či tvorbou a implementací dlouhodobých a krátkodobých strategií. Vždy se snažíme zajistit pro naše klienty udržitelný a dlouhodobý hospodářský růst.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo obrany: LOM PRAHA uzavřel dohodu o průmyslové spolupráci v projektu F-35

22:03 Ministerstvo obrany: LOM PRAHA uzavřel dohodu o průmyslové spolupráci v projektu F-35

V pondělí 20. května 2024 byla uzavřena Dohoda o projektu průmyslové spolupráce (ICPA – Industrial C…