ČD: Zvláštním vlakem na tradiční pivní slavnosti

17.08.2013 11:57

Už poosmé vypraví České dráhy zvláštní vlak s názvem Karlovarský Chodovar Expres na tradiční slavnosti piva v rodinném pivovaru Chodovar. Netradiční cesta povede z Karlových Varů přes Bečov nad Teplou a Mariánské Lázně do Chodové Plané, kde se konají Slavnosti piva Chodovar 2013.

ČD: Zvláštním vlakem na tradiční pivní slavnosti
Foto: red
Popisek: ČD - logo

„Zvláštní vlak vyjede z karlovarského horního nádraží v sobotu 24. srpna přesně v 10 hodin. Pojede přes stanice Karlovy Vary dolní nádraží, Bečov nad Teplou a Mariánské Lázně a do Chodové Plané přijede ve 12:05,“ uvedl Vladimír Omelka, ředitel Krajského centra osobní dopravy ČD v Karlových Varech.

Ve vlaku platí jednotná cena zpátečního jízdného 100 Kč. Jízdenka platí zároveň i jako vstupenka na slavnosti do areálu pivovaru a při cestě na slavnosti zahrnuje i pivo zdarma.

Pro účastníky slavností jsou připravené prohlídky pivovaru i skalních sklepů. Hlavní program začíná ve 13:00 hod. v pivovarské zahradě. Zahrají Plzeňští heligonkáři, Chodovarka a Ruda z Ostravy od 21:00 hod. vystoupí  skupina Děda Mládek Illegal Band.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …