ČEZ Distribuce: Pardubice mají nové technické konzultační místo

07.02.2019 8:24

Osobně vyřídit své požadavky mohou klienti na novém technickém konzultačním místě (TKM) společnosti ČEZ Distribuce v Pardubicích na adrese Arnošta z Pardubic 2082.

ČEZ Distribuce: Pardubice mají nové technické konzultační místo
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

 Lidé i firmy z Pardubického kraje zde mohou pohodlně vyřešit distribuční požadavky, jako například žádost o připojení, změnu příkonu, informace o odstávkách elektřiny, zaizolování vedení, žádosti o přeložku a další.

Kontaktní místo je určeno všem odběratelům elektřiny v Pardubickém kraji, bez rozdílu dodavatele elektrické energie. Novým kontaktním pracovištěm, chtějí energetici přispět ke zlepšení obsluhy svých klientů. Po Děčíně, Ostravě, Kladnu, Plzni, Olomouci a Hradci Králové se jedná již o sedmé technické konzultační místo.

„I když se v ČEZ Distribuce soustředíme na zavádění nejrůznějších chytrých technologií i digitalizaci a řadu požadavků již naši klienti vyřeší z domova přes internet , chápeme, že mnoho z nich stále raději preferuje osobní kontakt. V kontaktním místě většinou klienti řeší požadavky týkající se distribučních činností, měření a rozplombování, dále přicházejí s žádostí o připojení a přeložky. Mnoho z nich také využije možnosti sjednání schůzky v zázemí TKM s techniky připojování, se kterými mohou řešit i složitější požadavky distribučního charakteru. Naším cílem je trvalé zlepšování dostupnosti a kvality služeb a věřím, že i sedmé kontaktní místo přispěje ke spokojenosti nejen lidem z Pardubického kraje,“ vysvětluje důvod otevření TKM generální ředitel ČEZ Distribuce Martin Zmelík.

„Jsem rád, že se otevřením tohoto konzultačního místa zlepší komfort pro zákazníky z celého našeho regionu. Osobně vítám všechny snahy přiblížit služby občanům, což je v tomto případě jednoznačné. Ne všichni občané mají možnost si své záležitosti vyřešit online a osobní přístup pracovníka je také často rychlejší a snazší,“ říká Martin Netolický, hejtman Pardubického kraje.

Klienti stále preferují možnost vyřídit si své požadavky osobní návštěvou a každý měsíc o technickou pomoc požádá více jak 2000 klientů. Statistika za loňský rok hovoří jasně, naše technická konzultační místa pomohla vyřešit požadavky téměř 30 000 zákazníků.

TKM bude otevřeno pět dní v týdnu. V pondělí a středu bude otevírací doba od 8 do 17 hodin, v úterý, čtvrtek a pátek od 8 do 14 hodin. Obsluha TKM nabízí všem klientům profesionálně vyškolené zaměstnance, kteří pomohou s požadavky týkající se distribuční problematiky. TKM nebude řešit obchodní záležitosti, ty musí klienti řešit se svým obchodníkem.

Jaké požadavky se na TKM budou řešit:

  • žádosti o připojení, změnu příkonu,

  • přeložky distribučního zařízení,

  • nahlášení poruchy,

  • informace o odstávkách elektřiny,

  • vyjádření ke stavbě, územnímu plánu a projektové dokumentaci,

  • zaizolování či odizolování vedení,

  • ořezy stromoví v blízkosti vodičů,

  • požadavek na vytyčení kabelového vedení v terénu,

  • dotazy na spínání HDO,

  • požadavky na odplombování či zaplombování odběrného místa,

  • dotazy technického charakteru a další.

Otevření TKM v Pardubicích je další krok ČEZ Distribuce ve zlepšování obsluhy svých klientů. Po spuštění bezplatné kontaktní linky 800 850 860 pro hlášení poruch a řešení distribučních požadavků i on-line portálu pro komunikaci s distributorem tzv. DIP (Distribuční informační portál) rozšiřuje síť technických konzultačních míst na svém zásobovacím území. V plánu je otevřít kolem desíti TKM, převážně v krajských městech. V blízké době se tak mohou na své TKM těšit také obyvatelé Kolína, Karlových Varů a Liberce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…