ČEZ: Nová dobíjecí stanice je sice mini, kadaňské e-motoristy ovšem potěší

06.10.2022 17:56 | Komerční článek

Do nové podoby se postupně snaží revitalizovat své výměníky ČEZ Teplárenská ze Skupiny ČEZ. Nejenže je odívá do hávu šedo-oranžové fasády, ale v jejich bezprostřední blízkosti vysazuje i novou zeleň a na některé instaluje různé zajímavé vychytávky pro veřejnost.

ČEZ: Nová dobíjecí stanice je sice mini, kadaňské e-motoristy ovšem potěší
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Hned dvě z nich se již nacházejí na Chomutovsku, konkrétně v Jirkově a Kadani. Zatímco v prvním případě se vloni společnost zaměřila na enviromentální výchovu dětí, ve druhém v duchu Čisté Energie Zítřka na majitele elektromobilů.

Anketa

Pro koho byste raději hlasovali ve 2. kole prezidentské volby?

hlasovalo: 22216 lidí

„Kadaňská výměníková stanice v Sukově ulici se již v loňském roce dočkala nového kabátu. V jejím případě jsme se rozhodli využít nabídky útvaru čistých technologií ČEZ a na boční zeď směrem do ulice nechali teď v září nainstalovat malou dobíjecí stanice pro elektromobily. Wallbox je už zprovozněn, teď jen záleží na místních e-motoristech, kdy si k němu najdou cestu,“ říká Šárka Vinklerová, místopředsedkyně představenstva ČEZ Teplárenské.

Stejně jako v případě interaktivního jirkovského výměníku, jehož dvě strany jsou zakryty panely přibližující přírodu a v ní volně žijící ptactvo, je i kadaňský wallbox prubířským kamenem.

„Postupně revitalizujeme všechny naše výměníkové stanice. Většina z nich bude mít ve finále nový vzhled, tedy šedo-oranžovou fasádu, což je jasná identifikace objektů ČEZ Teplárenské v regionech, kde působí. Na frekventovaných místech bychom rádi časem na některé výměníky postupně nainstalovali „něco“, co bude k užitku všem ostatním,“ uzavírá Šárka Vinklerová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…