ČEZ Teplárenská instaluje v Trutnově knihobudky

17.05.2019 18:47

Bývalé odvětrávací domky, které byly součástí centrálního zásobování teplem úplně změnily svou identitu. Společnost ČEZ Teplárenská se rozhodla pro změnu a z domků se po nutných stavebních úpravách vyklubaly krásné moderní knihobudky.

ČEZ Teplárenská instaluje v Trutnově knihobudky
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Zpříjemnit obyvatelům Trutnova volný čas nebo čas, kdy čekají na svůj spoj, mají nově přebudované knihobudky. Ve dvou lokalitách – u autobusového nádraží a za Kauflandem na Zelené louce si tak mohou lidé půjčit knížku.

„Společnost ČEZ Teplárenská obyvatelům Trutnova dodává nejenom teplo, ale nově pro ně zřídila knihovničky, kde si mohou zdarma půjčit knihu nebo naopak knihu do knihobudky věnovat. Chceme být dobrým sousedem, a proto podporujeme projekty, které zpříjemní bydlení a pomohou dobré věci,“ říká Jan Nechvátal předseda představenstva a generální ředitel ČEZ  Teplárenská, a.s.

Co je knihobudka a jak funguje?

Přečetli jste knížku a je Vám líto ji vyhodit nebo víte, že už ji nebudete číst? Přineste ji do knihobudky, někdo jiný Vám poděkuje. Můžete si ji vyměnit za jinou nebo ji tam prostě jen nechat a udělat radost někomu jinému. Naše knihobudky slouží k bezplatné výměně či půjčování knih. Můžete věnovat pohádky, romány, životopisy, encyklopedie a další žánry či časopisy.

Pravidla:

Použití je zdarma.
Evidence ani registrace není potřeba.

Knížku si můžete půjčit, vzít, vyměnit nebo darovat.

Knížky můžete vracet nebo přemisťovat.

TAK NEVÁHEJTE, NAVŠTIVTE JEDNU Z NAŠICH KNIHOBUDEK VE VAŠEM OKOLÍ A ZPŘÍJEMNĚTE SI ČAS KNIHOU.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…