ČMSS bude na Facebooku plnit sny

16.07.2015 13:17

Na Facebookovém profilu Českomoravské stavební spořitelny byla v rámci kampaně Milion poskytnutých úvěrů spuštěna nová soutěž. Pod speciálním příspěvkem v současné době shromažďujeme přání a sny kohokoli, kdo se o ně s námi podělí. V rámci akce bude porotou nejzajímavější přání vybráno a splněno ČMSS.

ČMSS bude na Facebooku plnit sny
Foto: red
Popisek: Českomoravská stavební spořitelna

Aktivity, které stojí za to vidět!

Není to však jen soutěž, v rámci akce se rozjela i řada aktivit, které by měly komunikaci na sociálních sítích ČMSS oživit. Na novém komunikačním webu www.milionsnu.cz najde návštěvník vysvětlení, jak ČMSS dosáhla výrazného milníku v historii – milion poskytnutých úvěrů na bydlení, dále poutavá videa, která ukazují, jak si lidé díky ČMSS splnili svůj sen. V rámci stránky nechybí odkazy na Pinterest a Instagram, tedy na weby, které mimo jiné přímo vybízejí k zobrazení zajímavých fotek z oblasti bydlení všude po světě. Nechybí kvíz, kde návštěvník odpovídá na různé otázky z oblasti financí. Oblastí, kterou jistě ocení milovníci bydlení a lidé, kteří se chtějí pustit do rekonstrukce, jsou rovněž blogy, které se zaměřují na tematiku bydlení. Čtenář zde najde užitečné rady architekta.

Všechny dané aktivity jsou zdarma a není nutná registrace

Facebookový profil Českomoravské stavební spořitelny se za poslední rok stal poměrně důležitým komunikačním kanálem. Návštěvníci na něm najdou řadu užitečných věcí – rady architekta ohledně bydlení, chytré lišácké tipy do domácnosti, fotky zdařilých rekonstrukcí či zajímavosti z oblasti stavebního spoření a úvěru ze stavebního spoření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…