CPI Group: Multifunkční komplex nad stanicí metra Národní třída má nového vlastníka

10.03.2013 8:22

V polovině února 2013 odkoupila investiční a developerská skupina CPI Group zbývající podíl v projektu COPA Centrum Národní od švýcarského podnikatele Sebastiana Pawlowského. Stala se tak jediným vlastníkem projektu, který také okamžitě přejmenovala na multifunkční komplex QUADRIO.

CPI Group: Multifunkční komplex nad stanicí metra Národní třída má nového vlastníka
Foto: CPI
Popisek: CPI Byty

CPI Group se do administrativního a nákupního projektu zapojila již v létě 2011, kdy od Interco Holding GmbH odkoupila 50% podíl v developerské firmě COPA Centrum Národní, s.r.o. a stala se partnerem společnosti Pawlowski AG. „Od počátku jsme tomuto projektu věřili a chtěli stát za jeho realizací. Stále jej považujeme za nejlepší produkt svého druhu v centru Prahy a zájem firem o komerční prostory to dokazuje,“ komentoval vlastnické změny Zdeněk Havelka, generální ředitel CPI Group. „Pan Pawlowski s námi i nadále spolupracuje především v oblasti pronájmu komerčních ploch,“ dodal Havelka.

Samotná stavba byla zahájena již v červenci 2012. S novým vlastníkem však přišel i nový název – QUADRIO. „Cítili jsme potřebu dát nový impuls nejen výstavbě, ale také samotnému projektu, který chceme dlouhodobě vlastnit. Nájemci tak mohou počítat s trvalými vztahy a zodpovědnou správou objektu ze strany vlastníka,“ uvedl Havelka. „Nový název odráží jak tvar komplexu a jeho architektonickou stránku, tak i funkční rozdělení. Vychází z původně anglické slovní hříčky odkazující na základní rysy a benefity tohoto projektu,“ popsal generální ředitel.

Nástupnickou developerskou společností zajišťující výstavbu projektu QUADRIO se stala dceřiná firma holdingu CPI Národní, s.r.o. Firma nadále povede výstavbu i administrativní kroky spojené s realizací komplexu. S dokončením projektu se počítá na podzim 2014.

Více informací najdete na www.quadrio.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…