ČSOB: Každý pátý nový úvěr je konsolidace

15.07.2013 11:45

V loňském roce jsme klientům představili produktovou novinku – ČSOB Konsolidaci – a zájem o tento typ půjčky se neustále zvyšuje.

ČSOB: Každý pátý nový úvěr je konsolidace
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

Momentálně představuje konsolidace každý pátý nový úvěr nový, přičemž průměrná výše konsolidace činí 216 tisíc korun. Konsolidace od ČSOB umožňuje sjednotit půjčky, kreditní karty i povolená přečerpání sjednané jak v ČSOB, tak i v jiných peněžních ústavech.

„Velice nás těší zájem klientů přefinancovávat své závazky i z jiných bankovních či nebankovních institucí. Takovým zákazníkům kromě snížení měsíčních výdajů a přehlednějšího splácení, přinášíme navíc i vedení běžného účtu na rok zdarma. Naší snahou je naslouchat potřebám klienta a komplexně tak zvyšovat komfort poskytovaných služeb,“ říká Ivana Bohatcová, výkonná manažerka útvaru Úvěrové produkty a hypotéky ČSOB.

Kromě optimalizace stávajících úvěrových produktů, poskytnutých v ČSOB i mimo ni, nabízí konsolidace i možnost využití neúčelové části – tzn. peněz navíc. Klienti takto využívají až čtvrtinu výše nové konsolidace na financování svých dalších potřeb. V současnosti u ČSOB konsoliduje 87 % klientů až 3 úvěrové produkty z jiného peněžního ústavu a 13 % klientů dokonce více než 4, přičemž rekordní počet konsolidovaných závazků „odjinud“ je 11. Zajímavé je, že se klienti nejčastěji zbavují kreditních karet a povolených přečerpání.

Klientům na pobočce odborný pracovník rychle a jednoduše spočítá, kolik mohou reálně měsíčně ušetřit nejen na splátkách, ale také na poplatcích. ČSOB Konsolidace je ideální pro klienty, kteří potřebují sloučit své stávající úvěrové produkty do jedné půjčky a tím snížit a zároveň zpřehlednit své měsíční výdaje.

Výhody produktu:
•    po sloučení všech závazků splácí klient pouze jednu půjčku
•    sníží si tak měsíční splátku a ušetří na poplatcích
•    sloučit lze půjčky, kreditní karty i povolené přečerpání v ČSOB nebo jiném peněžním ústavu
•    k produktu je možné získat peníze navíc pro použití na cokoliv
•    všechnu potřebnou administrativu vyřídí banka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSOB

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

16:05 AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

V chráněné krajinné oblasti Brdy přibylo čtrnácté maloplošné zvláště chráněné území – přírodní památ…