ČVUT: Memorandum o vzájemném porozumění a spolupráci

04.01.2018 22:28

Ve druhém prosincovém týdnu podepsala děkanka Fakulty stavební ČVUT prof. Alena Kohoutková a ředitel sekce ekonomicko-správní České správy sociálního zabezpečení Ing. Jan Halíř Memorandum o vzájemném porozumění a spolupráci.

ČVUT: Memorandum o vzájemném porozumění a spolupráci
Foto: ČVUT
Popisek: ČVUT, logo.

Do Memoranda jsou zapojeny pracoviště katedry architektury a katedry ekonomiky a řízení ve stavebnictví, jejichž představitelé se rovněž zúčastnili slavnostního aktu.

Spolupráce obou partnerů bude probíhat zejména ve výzkumné činnosti v oblasti staveb, architektury, provozu a nákladovosti budov veřejné správy, konzultační činnosti pro správu dat, sjednocování výrazových prostředků pro objekty veřejné správy, hledání efektivních cest správy majetkového portfolia a také v řešení architektonických otázek užívání objektů veřejné správy.

Současně s praxí může uzavřené Memorandum podporovat také pedagogickou činnost na Fakultě stavební, a to především definováním témat pro zpracování semestrálních, bakalářských nebo diplomových prací v rámci bakalářského a magisterského studia.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…