Časopis The Banker udělil České spořitelně titul Banka roku pro ČR

02.12.2012 8:30 | Zprávy

Česká spořitelna získala mezinárodní ocenění Banka roku v České republice vyhlašované každoročně časopisem The Banker, patřící do mediální skupiny Financial Times. Oceněna byla za výborné hospodářské výsledky dosažené v uplynulém roce. Bankou roku na Slovensku byla vyhlášena Slovenská sporitelňa, taktéž patřící do skupiny Erste.

Časopis The Banker udělil České spořitelně titul Banka roku pro ČR
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

„Velmi nás těší, že jsme obdrželi ocenění od tak renomovaného finančního magazínu, jakým je The Banker. Vnímáme jej především jako ohodnocení každodenní kvalitní práce všech našich zaměstnanců“, uvedl Jiří Škorvaga, člen představenstva a náměstek generálního ředitele České spořitelny.

Ocenění Banka roku pro jednotlivé země uděluje od roku 1999 britský měsíčník The Banker patřící do mediální skupiny Financial Times. O vítězi rozhoduje odborná porota složená z generálních ředitelů a vedoucích pracovníků britských firem a redaktorů magazínu. The Banker vychází od roku 1926 a své čtenáře má v několika desítkách zemí po celém světě. Odbornou veřejností je považován za respektovaný zdroj informací o finančním sektoru a jím vydávané žebříčky jsou uznávanými měřítky úspěchu.

Banka roku není pro Českou spořitelnu jediným oceněním, které v letošním roce získala. Již podeváté zvítězila v soutěži Fincentrum Banka roku 2012 a obdržela titul Nejdůvěryhodnější banka roku. Prestižní časopis Euromoney ji též udělil titul Best Bank in the Czech Republic a v rámci soutěže Sodexo Zaměstnavatel roku 2012 získala za projekt na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením titul Zaměstnavatel bez bariér 2012.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 176 potvrzených případů lymeské boreliózy

20:48 KHS Jihočeského kraje: 176 potvrzených případů lymeské boreliózy

Jihočeští hygienici letos evidují k 24. kalendářnímu týdnu celkem 176 nahlášených a potvrzených příp…