Celní správa: Kokain v autě

09.04.2022 13:13 | Tisková zpráva

Koncem minulého měsíce prováděla hlídka ostravského mobilního dohledu pravidelnou kontrolní činnost, při které našla ve vozidle 5,48 gramů kokainu.

Celní správa: Kokain v autě
Foto: CS ČR
Popisek: Celní správa ČR, logo

Celníci ve večerních hodinách v městě Český Těšín zastavili náhodně vytipované osobní vozidlo české imatrikulace. Řidič na dotaz celníků, zda převáží nějaké vybrané výrobky (alkohol, cigarety, tabák…) odpověděl, že nikoliv. Následně byla zahájena kontrola vozidla zaměřená na přepravu vybraných výrobků a omamných a psychotropních látek.

Při kontrole vozidla byl v kapse na zadní straně sedadla spolujezdce nalezen igelitový sáček s neznámou bílou krystalickou látkou. Tato látka byla orientačně testována drogovým testem DETECT 4 DRUGS a COCA s výsledkem pozitivním na přítomnost kokainu. K nalezené látce se řidič vyjádřil, že není jeho a že ji našel v Ostravě na zemi a vzal si ji do auta.

Hlídka mobilního dohledu prostřednictvím operační středisko celní správy kontaktovala orgány činné v trestním řízení, kteří si převzali celý případ včetně zajištěného kokainu.

Případ je nadále v šetření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…