Česká manažerská asociace: Revoluce v řízení firem - lidé se chtějí v práci cítit svobodně

07.11.2019 13:30

Brno je 7. listopadu místem nejvýznamnější konference o budoucnosti managementu v České republice s názvem Kam kráčí management aneb Ryba smrdí od hlavy. Jejím partnerem je Česká manažerská asociace.

Česká manažerská asociace: Revoluce v řízení firem - lidé se chtějí v práci cítit svobodně
Foto: Česká manažerská asociace
Popisek: Česká manažerská asociace, logo.

Brno, 7. listopadu 2019 Český trh práce zažívá přelom, lidé stále více usilují o práci, v níž vidí smysl a která je baví, a chtějí spolupracovat s manažery, kteří je vnímají jako partnery. Takové postoje jsou patrné zejména u mladé generace, která jako zaměstnavatele upřednostňuje české firmy menší a střední velikosti, kde není přísně hierarchická struktura, nebo se pouští do podnikání. Například průzkum mezi studenty VŠE Praha zjistil, že 70 % z nich neuvažuje o práci ve velkém podniku.* Řada firem a organizací, i pod vlivem nových technologií a nástupu umělé inteligence, mění proto způsob řízení.

Jaké jsou recepty úspěšných manažerů na současné výzvy odpoví celodenní konference s názvem Kam kráčí management aneb Ryba smrdí od hlavy. Pořádá ji v Brně 7. listopadu University of Applied Management v partnerství s Českou manažerskou asociací (ČMA) a vydatelstvím First Class Publishing. Účastníci se při ní na třech stage setkají s jedenácti inspirativními řečníky, zažijí pět interaktivních workshopů. Další informace ZDE

Akci moderuje Vilém Vrba, člen prezídia ČMA a managing partner ve společnosti Skilled.cz. „Většina úspěšných manažerů dnes již ví, že se ve své práci neobejdou bez networkingu a hledání inspirace pro firemní i osobní rozvoj. Naše konference je tak unikátním místem, kde mohou získat nejen mnoho kontaktů pro nový byznys, ale i prostředím, které stimuluje k formulaci nových vizí a cílů,“ říká.

Další skvělí manažeři, členové ČMA, se objeví mezi řečníky. „Úspěšné společnosti staví své základy na úspěšných leaderech, kteří nedělají všechno pro sebe. Připravují pro lidi vítězství, která jim dodají sebedůvěru a zkušenosti,“ říká Adam Liška z Bekaert Petrovice, prokurista společnosti & výrobní ředitel Dramix, místopředseda Klubu Morava ČMA.

Vystupující se podělí i o zkušenosti s fungováním decentralizované firmy, hovořit o nich budou zakladatel brněnského IRESOFTu Jiří Halousek či Martin Bazala z ostravského RAYNETu.

Na konferenci zavítá odborník na umělou inteligenci prof. Vladimír Mařík (CIIRC), vítěz soutěže MANAŽER ROKU 2018, jejíž vyhlašovatelem je ČMA, či Zdeněk Bílek, předseda Klubu Morava ČMA, působící v Infoteam Sales Process Consulting AG.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…