Česká pošta: Konec platnosti ročních dálničních kupónů emise 2014 se blíží

24.01.2015 10:29

V souvislosti s blížícím se koncem platnosti ročních dálničních kupónů emise 2014, který nastane 31. ledna 2015, upozorňujeme motoristy, že již od 1. prosince 2014 mají možnost zakoupit si nový roční dálniční kupón emise 2015 s platností od 1. prosince 2014 do 31. ledna 2016, a to za stejnou cenu jako v loňském roce, tj. 1 500,- Kč.

Česká pošta: Konec platnosti ročních dálničních kupónů emise 2014 se blíží
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Vzhledem ke zkušenostem z předchozích let doporučujeme motoristům ve vlastním zájmu neodkládat nákup ročních dálničních kupónů na poslední lednové dny, kdy kulminuje poptávka po těchto kupónech, ale naopak, využít současné překlenovací dvouměsíční období (od 1. prosince 2014 do 31. ledna 2015), po které platí jak roční dálniční kupón emise 2014, tak roční dálniční kupón emise 2015 a zakoupit si roční dálniční kupón pro rok 2015 co nejdříve. Motoristé se tak vyhnou případnému riziku, že při hromadných nákupech dálničních kupónů na poslední chvíli mohou být na některých prodejních místech dálniční kupóny přechodně vyprodány a budou se tak muset obrátit na jiné prodejce. I když jsou prodejní místa na přelomu ledna a února zásobena větším množstvím dálničních kupónů, jejich plošné předzásobení by vyžadovalo vytištění a distribuci dálničních kupónů, které by se následně ve velkých objemech neprodaly a byly by plýtváním s veřejnými prostředky. Státní fond dopravní infrastruktury děkuje v tomto směru za pochopení ze strany řidičů, včasným nákupem příslušných kupónů přispívají k úspoře veřejných prostředků. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pošta

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…