Česká pošta: Na Štědrý den jsou otevřené vybrané pošty, depa budou otevřená do 12 hodin

24.12.2021 8:45 | Tisková zpráva

Pobočky České pošty jsou v pátek 24. 12. 2021 většinou zavřené. Lidé mohou navštívit pouze vybrané pobočky v obchodních centrech, jejichž otvírací doba je maximálně do 12 hodin. V následujících dnech 25. a 26. prosince budou všechny pošty uzavřené.

Česká pošta: Na Štědrý den jsou otevřené vybrané pošty, depa budou otevřená do 12 hodin
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Balíky Do ruky, které byly doručovány 23. 12. 2021 a u kterých se nepodařilo adresáta zastihnout, byly uloženy na příslušné depo, aby si je mohl klient případně vyzvednout ještě na Štědrý den, a to v době do 12 hodin. O této skutečnosti byl adresát informován avízem: „Milý zákazníku, nezastihli jsme vás při doručování zásilky DR1234567890X. Můžete si ji vyzvednout na DEPU, které bude pro zákazníky mimořádně otevřeno i na Štědrý den od 8:00 do 12:00 nebo od 27. 12. 2021 na vaší ukládací poště. Kód pro vyzvednutí a další informace obdržíte v e-mailu nebo SMS. Hezké Vánoce #ceskaposta."

Zároveň mu byla odeslána standardní SMS s adresou depa. V případě, že si své zásilky na depu nevyzvedne, bude zásilka opět převezena na ukládací poštu, kde si ji bude moci vyzvednout 27. 12. 2021. O této skutečnosti bude adresát opět informován SMS zprávou.

Na Silvestra 31. 12. 2021 budou pobočky pošt otevřeny pouze v dopoledních hodinách a ve vybraných obchodních centrech také odpoledne. Na Nový rok bude k dispozici pouze pošta na Pražském hradě od 10 do 18 hodin. Návštěvníci tu budou moci využít příležitostné novoroční razítko.

Seznam poboček, které jsou dnes otevřeny, naleznete v tabulce ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…