Česká pošta: Platba kartou na každé poště

03.03.2019 13:46

Zákazníci České pošty mohou v současnosti zaplatit úhradu vybraných poštovních služeb platebními kartami VISA a Mastercard vydanými jakýmikoli bankami na více než 750 pobočkách.

Česká pošta: Platba kartou na každé poště
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Od července tohoto roku bude možné používat platební karty na všech poštách v České republice. Nyní probíhá instalace nových terminálů na pobočky, které jimi dosud vybaveny nebyly, a obměna stávajících přístrojů.

„Česká pošta nezavádí žádnou technologickou novinku, ale dorovnává resty z minulosti. Pro mě je důležité, aby zákazníci měli k dispozici služby, které odpovídají dnešní době. A mezi ně platba kartou patří,“ říká ministr vnitra Jan Hamáček.

„Nedokážu říct, proč v roce 2019 není možné platit kartou na všech poštách. Technicky to možné je, podle smlouvy s poskytovatelem, což je ČSOB, také. Nechci se vracet do minulosti. Důležité je, že standard, který je běžný v jakémkoli obchodě, poskytneme našim klientům na všech poštách, a to od července tohoto roku,“ říká generální ředitel České pošty Roman Knap.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

11:27 Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

Konsolidovaný hospodářský výsledek Skupiny ČD před zdaněním dle Mezinárodních standardů účetního výk…