Česká pošta: Zaslat.cz posiluje před vánoční sezónou integrací 5500 výdejních míst Balíkovny

30.11.2022 17:56 | Tisková zpráva

Platforma Zaslat.cz integrací Balíkovny rozšiřuje svou síť o dalších téměř 6000 výdejních míst, a posiluje tak před nejsilnější částí roku - vánoční sezónou.

Česká pošta: Zaslat.cz posiluje před vánoční sezónou integrací 5500 výdejních míst Balíkovny
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Dohromady má Zaslat.cz více než 6,5 tisíc sběrných a výdejních míst. Přibližuje se tak svému cíli poskytnout zákazníkům nejširší síť výdejních míst v ČR a nabídnout jednoduchou cestu poslat balík odkudkoli a jakkoliv.

Zaslat.cz spolupracuje již s téměř 20 dopravci a zákazníci přes tuto platformu pošlou více než půl milionu balíků ročně. Díky širokému výběru, přehlednému srovnání cen a podmínek přepravy, umožňuje svým zákazníkům zvolit si jednoduše a pohodlně jakýkoliv typ přepravy. Integrace Balíkovny je velkým krokem k dosažení cíle poskytnout nejjednodušší, nejrychlejší a nejpohodlnější cestu k odesílání balíků po celém českém trhu.

Odesílejte balíky i na výdejní místa v malých obcích

Anketa

Skončí válka na Ukrajině v roce 2023?

57%
43%
hlasovalo: 17933 lidí
Zaslat.cz díky tomu může nabídnout svým zákazníkům více sběrných a výdejních míst, která jsou v posledních letech čím dál populárnější. Balíkovna nabízí téměř 6 000 výdejních míst v ČR, výhodné ceny přepravy a možnost odeslání i vyzvednutí pomocí unikátního kódu na poštách a v dalších partnerských výdejních místech. Díky tomu se dostává možnosti zaslání na výdejní místo i lidem z malých obcí.

Cílem platformy Zaslat.cz je maximálně rozšířit nabídku dopravců a nabídnout zákazníkům jednoduchou cestu, jak odeslat balík kamkoli po republice či do zahraničí. “Integrace s Balíkovnou je pro nás i naše zákazníky velkým krokem. Ocení ji především obyvatelé malých obcí, kteří si budou moci vyzvednout balíček na výdejně poblíž svého bydliště. Zaslat.cz se díky tomu posouvá opět o krok blíže balíkové budoucnosti. Naším cílem je nabídnout zákazníkům nejširší síť míst v ČR a do budoucna i v Evropě,” komentuje integraci Miroslav Michalko, ředitel společnosti Zaslat.cz.

"Balíkovnu využívá čím dál více zákazníků, kteří si výdejní místo volí podle toho, kde se aktuálně nachází. Své zásilky si tak vyzvedávají cestou z práce nebo v nejbližším místě v okolí svého bydliště. O úspěchu Balíkovny svědčí i to, že během říjnové marketingové akce získala 116 tisíc nových klientů, kteří se do systému Balíkovny zaregistostrovali. Spolupráce se Zaslat.cz nás přinese další zákazníky a rozšíří oblast, ve které působíme,” říká ředitelka Balíkovny Lenka Kristová.

Společnost Zaslat.cz je internetový portál a online vyhledávač dopravců, který nabízí řadu možností doručování zásilek pro firmy i koncové zákazníky. Zaslat.cz tak zajišťuje nejen snížení nákladů na dopravu, ale i kratší dodací lhůty. V jednoduchém formuláři na webu internetové přepravní služby snadno navolíte vaše požadavky a zásilka bude doručena primárně od dveří odesílatele ke dveřím adresáta, nebo jakýmkoliv jiným způsobem, který si zvolí. A to nejen v ČR, ale také do celého světa. Společnost působí v Česku, na Slovensku, ale také například v Jižní Africe. Dva roky po sobě byla společnost Zaslat oceněna v žebříčku nejrychleji rostoucích společností ve středoevropském regionu společnosti Deloitte. V roce 2022 podepsala společnost Zaslat strategické partnerství se společností Alsendo, která umožní expanzi na další trhy a růst na českém i slovenském trhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…