Česká pošta je letos opět partnerem Stanu proti melanomu

11.05.2018 10:59

Letos se koná již 12. ročník Stanu proti melanomu, tentokrát s mottem „Černá tečka pod nehtem nemusí být jen modřina“. Svá znaménka si můžete nechat vyšetřit ve třech českých městech - v Praze, Brně a Ostravě.

Česká pošta je letos opět partnerem Stanu proti melanomu
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Akce, jejímž partnerem je již tradičně i Česká pošta, začala 10. a 11. května 2018 v Praze na Václavském náměstí na úrovni ulice Opletalova, pokračovat bude 14. května v Brně (nám. Svobody) a končit bude 15. května v Ostravě (Avion Shopping Park) vždy od 10 do 18 hodin. Letošní vyšetřovací a preventivní akce chce upozornit na možnost výskytu melanomů v méně běžných lokalitách.

Akce se koná pod záštitou České dermatovenerologické společnosti ČLS JEP, z.s., a jejím hlavním organizátorem je Fakultní nemocnice Královské Vinohrady ve spolupráci s Masarykovým onkologickým ústavem a Fakultní nemocnicí Ostrava. Kampaň Stan proti melanomu v minulém roce odhalila 151 kožních nádorů z toho 25 melanomů. Stan navštívilo rekordních 4475 osob.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…