Česká pošta ruší tendr na průzkum spokojenosti za 40 milionů

10.04.2023 16:00 | Tisková zpráva

Nově vytvořená Centrální nákladová komise, která na České poště funguje od letošního března, doporučila zrušit vypsaný tendr na měření zákaznické zkušenosti u vybraných produktů České pošty. Jeho maximální hodnota na čtyři roky měla být 40 milionů korun.

Česká pošta ruší tendr na průzkum spokojenosti za 40 milionů
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

„Tendr byl vypsaný v únoru za bývalého vedení podniku. V současné době, kdy musíme hledat úspory napříč firmou, uzavíráme z ekonomických a legislativních důvodů pobočky a propouštíme zaměstnance, není možné realizovat veřejné zakázky, které nejsou pro chod firmy či transformační proces nezbytně nutné. Centrální nákladová komise, kterou jsem zřídil kvůli jasným pravidlům a transparentnímu posouzení, které investice uskutečníme a které ne, mi dnes doporučila tendr na průzkum spokojenosti zrušit. To jsem také udělal. Aktuálně pobíhají technické záležitosti k jeho ukončení, formálně se tendr tímto způsobem uzavře v jednotkách dnů. Další obdobné veřejné zakázky prochází revizí a pokud nebudou pro Českou poštu nezbytné, také je zastavím,“ říká pověřený zástupce generálního ředitele České pošty Miroslav Štěpán.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…