Česká televize bodovala v anketě Křišťálová lupa

07.12.2020 18:47

Zpravodajský portál České televize ČT24.cz získal v anketě Křišťálová lupa v kategorii zpravodajství a publicistika druhé místo. Hned ve dvou kategoriích se umístil také vzdělávací web ČT edu a koprodukční dokument ČT V síti. Cenu České televize Veřejně prospěšná služba získal projekt Paměť národa.

Česká televize bodovala v anketě Křišťálová lupa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova České televize na Kavčích horách

Celkem ve třech kategoriích se umístily českotelevizní projekty v patnáctém ročníku ankety Křišťálová lupa. V kategorii zpravodajství a publicistika obsadil druhou příčku web ČT24.cz. Nejlepší obsahovou inspiraci přinesl dokument koprodukovaný Českou televizí V síti a hned za ním se umístil vzdělávací portál ČT edu. Snímek V síti i ČT edu se společně umístili také v první pětici v kategorii Projekt roku.

Cenu České televize Veřejně prospěšná služba letos získal projekt Paměť národa, jedna z nejrozsáhlejších sbírek vzpomínek pamětníků v Evropě. Databázi spravuje nezisková organizace Post Bellum.

Cena českého internetu, anketa Křišťálová lupa, je pravidelným hlasováním veřejnosti a odborné poroty, v němž se vybírají a oceňují nejoblíbenější a nejzajímavější projekty, služby a osobnosti české online scény. Do hlasování se v letošním ročníku zapojilo téměř 100 tisíc hlasujících.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…