Česká televize pozvala finalisty volby na nedělní Prezidentský duel

20.01.2023 11:48 | Tisková zpráva

Česká televize nabídne Prezidentský duel před druhým kolem voleb již tuto neděli 22. ledna. Pozváni do něj jsou kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš. Moderace se stejně jako v případě debaty před prvním kolem ujme Martin Řezníček.

Česká televize pozvala finalisty volby na nedělní Prezidentský duel
Foto: Karel Šebesta
Popisek: Logo ČT

„Andrej Babiš přijal účast ve čtvrteční předvolební debatě komerční televize a Petr Pavel u nás. Vzhledem k významu volby vnímáme jako důležitější, aby diváci viděli společnou debatu obou kandidátů, než abychom trvali na čtvrtečním termínu s jasným rizikem neúčasti jednoho z nich. A protože odmítáme dělat z předvolební debaty souboj televizí, uvedeme Prezidentský duel v neděli,“ říká ředitel divize Zpravodajství a sportu Zdeněk Šámal.

Živý přenos Prezidentského duelu z budovy Národního muzea uvede program ČT1 a ČT24 tuto neděli 22. ledna od 20:10 hodin. Po uzavření volebních místností pak ČT tradičně nabídne sobotní Volební studio Čtyřiadvacítky. Po prvním kole si jej zapnulo přes 2,13 milionu diváků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…