I když počasí venku ještě podzim zdaleka nepřipomíná, na paluby jídelních a bistro vozů Českých drah dnes vstupuje nové sezónní menu. Nabídka je opět originální a plná zajímavých chutí s využitím lokálních a sezónních surovin. Mezi nově nabízené speciality patří dýňový krém s pomerančem, kachní stehno s červeným zelím a bramborovými šiškami a jako sladká tečka mrkvový koláč s ořechy. Podávat se bude i vegetariánská varianta hlavního chodu, a to cizrnovo-květákové kari s jasmínovou rýží.
Nabídka je na palubách vlaků národního dopravce postupně servírována počínaje čtvrtkem. Menu JLV se ve vlacích ČD mění několikrát do roka.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
Článek obsahuje štítky
České dráhy , doprava , železnice , služby , TZ , gastronomie
autor: Tisková zpráva
jmenování premiéra
Dobrý den, sledoval jsem vás včera na CNN, kde jste se vyjadřoval k tomu, koho by prezident měl nebo neměl jmenovat premiérem. Jestli o tom rozhoduje prezident, tak k čemu jsou volby? Neměl by na základě výsledku dostat vítěz šanci sestavit vládu? Protože jestli ne, tak jsou podle mě zbytečné. A jes...
Další články z rubriky

16:14 ČEZ: Nárůst počtu dobíjení přes 50 %
ČEZ letos zprovoznil už 74 nových stanic, v síti jich je momentálně celkem 916. Výstavbu táhnou ultr…
- 11:14 Finanční správa se soustředí na stovky milionů nepřiznaných tržeb e-shopů
- 7:33 ČSÚ: Meziroční růst cen potravin opět zrychlil
- 22:42 Česká pošta: Zpráva o udržitelném rozvoji za rok 2024
- 19:44 SFŽP: O hrdinech zelené energie i spravedlivé transformaci
- 16:47 Ústavní soud: K právním okolnostem aktivního ukončení života