České dráhy: Přijeďte vlakem do Kroměříže na výstavu Floria Léto

08.08.2018 14:17

Od 9. do 12. srpna se na kroměřížském výstavišti koná další ročník celostátní výstavy Floria Léto, na které by neměl chybět žádný zahradník, zahrádkář a milovník květinové krásy. Pokud přijedou návštěvníci na výstavu vlakem, získají k jedné zakoupené vstupence druhou zdarma.

České dráhy: Přijeďte vlakem do Kroměříže na výstavu Floria Léto
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Letošní 42. ročník prodejní výstavy Floria Léto má motto „Kouzlo historie – květinová procházka první republikou“. Návštěvníci se můžou těšit nejen na historickou promenádu v květech, ale třeba také na unikátní expozici několika nádherných automobilových veteránů české výroby ze 30. let.

Kromě pestrobarevné výzdoby tvořené převážně květy vrcholného léta bude součástí letošní letní Florie také prodejní výstava kaktusů, expozice sukulentů a balkonových rostlin nebo výstava drobného zvířectva a okrasného ptactva. Chybět nebude ani přehlídka moderní i historické zemědělské techniky a pro děti Dětský svět s desítkou venkovních i vnitřních zábavních atrakcí. Na výstavě bude samozřejmě možné zakoupit nejrůznější potřeby pro dům i zahradu.

Květinová výstava se i letos rozšíří mimo areál výstaviště. Přední zahradničtí aranžéři vyzdobí kroměřížský kostel svatého Jana Křtitele a barokní kapli Bolestné Panny Marie u sv. Mořice.

Po celou dobu výstavy mohou návštěvníci využít bezplatný kyvadlový autobus, který bude v pravidelných intervalech jezdit po trase Výstaviště Kroměříž – Květná zahrada – Masarykovo náměstí (kostel sv. Jana Křtitele). Kyvadlový autobus zahájí a zakončí jízdy na autobusovém a vlakovém nádraží v Kroměříži.

Po předložení platné jízdenky ČD do stanice Hulín nebo Kroměříž, získají cestující v pokladně výstaviště k jedné zakoupené základní vstupence druhou zdarma. Další informace najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…