České dráhy odvezou fanoušky na MS v cyklokrosu do Tábora

31.01.2024 19:15 | Tisková zpráva

České dráhy v době konání světového šampionátu v cyklokrosu nabídnou fanouškům svezení přímo do dějiště akce. Zároveň národní dopravce v neděli, která je hlavním závodním dnem, vypraví speciální vlak. Organizátoři očekávají, že do Tábora dorazí desetitisíce fanoušků cyklokrosu. Železnice je tak ideální variantou, jak se do místa konání MS pohodlně dostat bez nutnosti řešit např. parkování.

České dráhy odvezou fanoušky na MS v cyklokrosu do Tábora
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Mistrovství světa v cyklokrosu, které se v Táboře koná už počtvrté, proběhne ve dnech 2. - 4. února 2024. Během všech tří dnů, tedy od pátku až do neděle, budou všechny dálkové vlaky zastavovat mimořádně i v zastávce Tábor-Čápův Dvůr, která je kousek od závodní dráhy. Jedná se o všechny rychlíky Vltava, Lužnice a Silva Nortica.

V neděli 4. února bude zároveň vypraven zvláštní vlak do a ze stanice Tábor-Čápův Dvůr. Ráno speciální souprava odjede v 9:20 hodin ze stanice Praha hl.n. Zastavovat bude ještě ve Vršovicích a Zahradním Městě a do cílové stanice Tábor-Čápův Dvůr přijede v 10:29. Na zpáteční cestu pak vlak vyrazí po ukončení hlavního programu MS v cyklokrosu před 17. hodinou.

Všechna zmiňovaná spojení jsou zapracována do jízdních řádů, nejpohodlnější možnost nákupu jízdenek nabízí e-shop ČD (ZDE) nebo aplikace Můj vlak.

Informace o celém programu Mistrovství světa v cyklokrosu naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …