Český rozhlas: Herec Viktor Preiss se stal Šarmantní osobností roku 2017

23.04.2018 20:30

Herec Viktor Preiss získal nejvíce hlasů ve 22. ročníku ankety Českého rozhlasu Šarmantní osobnost roku 2017. V letošním roce byla nově udělena Cena internetu, která putovala do rukou zpěváka Davida Deyla. Mimořádnou Cenu šarmu si odnesla moderátorka Halina Pawlowská.

Český rozhlas: Herec Viktor Preiss se stal Šarmantní osobností roku 2017
Foto: Ivana Lukavská
Popisek: Viktor Preiss

Viktor Preiss převzal Zlaté slunce akademické sochařky Dagmar Štěpánkové Černé z rukou šarmantní osobnosti roku 2008 herečky Hany Maciuchové. Kromě hlavní ceny, o které rozhodují posluchači Českého rozhlasu, byla letos udělena také Cena internetu, kterou v internetovém hlasování získal zpěvák David Deyl. Mimořádnou Cenu šarmu si odnesla moderátorka Halina Pawlowská, která na vlnách stanice Český rozhlas Hradec Králové baví posluchače svou talkshow Na větvi s Halinou a pravidelnými glosami.

Smyslem ankety, která vznikla v královéhradeckém rozhlase v roce 1996, je hledat a oceňovat charismatické osobnosti. „Důkazem toho, že v anketě hlasují v posledních letech stále mladší a mladší posluchači svědčí fakt, že vítězem internetového hlasování se stal David Deyl“, uvedl ředitel rozhlasového studia Český rozhlas Hradec Králové a Český rozhlas Pardubice Jiří Kánský. Letos se do nominace deseti nejšarmantnějších osobností za rok 2017 dostali také Jiří Bartoška, Zlata Adamovská, Jiří Suchý, Jitka Molavcová, Ladislav Špaček, Jan Čenský či Gabriela Koukalová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…