Český rozhlas podepsal deklaraci o spolupráci s VLTAVA – LABE – PRESS

16.04.2014 15:51

Český rozhlas ve středu 16. dubna 2014 podepsal deklaraci o spolupráci s vydavatelstvím VLTAVA – LABE – PRESS, a.s. Spolupráce se bude odvíjet především v oblasti regionálního zpravodajství a společných projektů.

Český rozhlas podepsal deklaraci o spolupráci s VLTAVA – LABE – PRESS
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Deklarace je podepsaná na období let 2014 a 2015. Zástupci ČRo a VLP budou jednotlivé projekty rozpracovávat na dalších pracovních jednáních.

„Český rozhlas a jeho stanice jsou stejně jako regionální Deníky vnímány jako důvěryhodný nosič informací. Naši redaktoři v krajích mají stejně jako redaktoři regionálních Deníků ke svým posluchačům, potažmo čtenářům, blízko. Chceme proto spolupráce využít pro ještě obsáhlejší a objektivní informování občanů v regionech,“ prohlásil generální ředitel Českého rozhlasu Peter Duhan.

„Vydavatelství VLP působí v regionech již od roku 1991 a je tradičním mediálním domem. Zejména v regionech jsou naše deníky i krajské stanice Českého rozhlasu součástí rodin a právě této skutečnosti chceme využít k nacházení společných projektů, které nabídnou čtenářům i posluchačům ještě atraktivnější obsah,“ říká předsedkyně představenstva a generální ředitelka VLP Jitka Bosáková.

Podpisu deklarace se zúčastnili také ředitelé regionálních studií ČRo a ředitelé regionů VLP, a.s. Regionální Deníky čte denně 774 tisíc lidí, regionální vysílání ČRo poslouchá 842 tisíc posluchačů každý týden.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…