Český rozhlas podporuje digitální rádio DAB+ rozsáhlou kampaní

09.12.2020 17:56

Český rozhlas odstartoval další vlnu kampaně informující o benefitech digitálního vysílání DAB+. Jde o pokračování komunikačního konceptu z roku 2018 s názvem „Doba DABová“. Rozsáhlá kampaň využívá tradičních mediatypů a potrvá i v průběhu roku 2021.

Český rozhlas podporuje digitální rádio DAB+ rozsáhlou kampaní
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Kampaň, jejímž zadavatelem a koordinátorem je Český rozhlas, zahrnuje outdoor, print, direct mail, radio, online i TV. „Na začátku příštího roku bude komunikace doplněna o minipořad, který představuje výhody digitálního vysílání a zároveň vyvrací některé mýty spojené s technologií DAB+. Jeho tvářemi jsou Jiří Chum a Dalibor Gondík. Minipořad bude nasazen a odvysílán ve dvou variantách,“ uvedl ředitel Komunikace, marketingu a obchodu Českého rozhlasu Jiří Hošna.

I nadále zůstává pilířem kampaně speciální webová stránka www.dobabadova.cz, na které posluchači najdou potřebné informace, jak a proč přejít na digitální vysílání DAB+.

Český rozhlas vstoupil do finální fáze digitalizace vysílání. DAB+ aktuálně pokrývá 95 % populace České republiky. DAB+ je novým evropským standardem, který nabízí vysokou kvalitu zvuku, prostor pro více rozhlasových stanic, multimediální doprovodné služby, stabilní příjem, energetickou šetrnost a jednoduché ovládání přijímačů. Česká republika patří mezi 11 zemí s nejrozvinutějším signálem DAB+ v Evropě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…