ChargeUp se stává partnerem pro řešení dobíjení elektromobilů MG

09.01.2024 8:57 | Komerční článek

Společnost ChargeUp, přední hráč na poli řešení pro dobíjení elektromobilů, navázala partnerství s automobilovou značkou MG v České republice v rámci programu MG CHARGE pro příznivce elektrických aut. Toto spojení představuje nový standard v poskytování služeb pro zákazníky v oblasti dobíjecí infrastruktury pro domácnosti a firmy.

ChargeUp se stává partnerem pro řešení dobíjení elektromobilů MG
Foto: ChargeUp
Popisek: Dobíjecí stanice MyBox1

„Jsme nadšeni, že jsme se stali partnerem MG ČR a pomůžeme tak jejich zákazníkům pohodlně vyřešit dobíjení elektromobilů ať už se jedná o firemní klienty, kteří elektrifikují vozový park, nebo o domácí dobíjení,“ říká Ondřej Miškovský, Indirect Sales Manager v ChargeUp.

Speciální nabídka AC dobíjecích stanic MyBox pro zákazníky MG CHARGE

ChargeUp pro program MG CHARGE připravil speciální nabídku AC dobíjecích stanic z portfolia značky MyBox. Tyto designové stanice s výkonem až 22 kW zajišťují efektivní a spolehlivé dobíjení. Zákazníci mohou využít nejen odbornou instalaci stanic na připravenou i nepřipravenou elektroinstalaci, ale také DLM modul pro dynamické řízení výkonu v budovách. 

„Jsme připraveni poskytnout nejmodernější a spolehlivé dobíjecí stanice pro zákazníky programu MG CHARGE, aby mohli plně využívat potenciál svých elektromobilů i plug-in hybridů," dodává Ondřej Miškovský.

Fotovoltaické elektrárny pro maximální energetickou nezávislost

Rozšířená nabídka zahrnuje i fotovoltaické elektrárny s bateriovým uložištěm. Tato kombinace umožňuje efektivní využití solární energie pro dobíjení elektromobilů, maximalizaci energetické nezávislosti a snižování ekologické stopy.

Toto partnerství přináší zákazníkům MG CHARGE nejen pohodlné a efektivní dobíjení, ale také možnost investovat do udržitelné a čisté energetiky. Více o partnerství a připravených speciálních nabídkách se můžete dozvědět na webových stránkách ChargeUp ZDE a více informací o službě MG CHARGE na ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…