ChargeUp se stává partnerem pro řešení dobíjení elektromobilů MG

09.01.2024 8:57 | Komerční článek

Společnost ChargeUp, přední hráč na poli řešení pro dobíjení elektromobilů, navázala partnerství s automobilovou značkou MG v České republice v rámci programu MG CHARGE pro příznivce elektrických aut. Toto spojení představuje nový standard v poskytování služeb pro zákazníky v oblasti dobíjecí infrastruktury pro domácnosti a firmy.

ChargeUp se stává partnerem pro řešení dobíjení elektromobilů MG
Foto: ChargeUp
Popisek: Dobíjecí stanice MyBox1

„Jsme nadšeni, že jsme se stali partnerem MG ČR a pomůžeme tak jejich zákazníkům pohodlně vyřešit dobíjení elektromobilů ať už se jedná o firemní klienty, kteří elektrifikují vozový park, nebo o domácí dobíjení,“ říká Ondřej Miškovský, Indirect Sales Manager v ChargeUp.

Speciální nabídka AC dobíjecích stanic MyBox pro zákazníky MG CHARGE

ChargeUp pro program MG CHARGE připravil speciální nabídku AC dobíjecích stanic z portfolia značky MyBox. Tyto designové stanice s výkonem až 22 kW zajišťují efektivní a spolehlivé dobíjení. Zákazníci mohou využít nejen odbornou instalaci stanic na připravenou i nepřipravenou elektroinstalaci, ale také DLM modul pro dynamické řízení výkonu v budovách. 

„Jsme připraveni poskytnout nejmodernější a spolehlivé dobíjecí stanice pro zákazníky programu MG CHARGE, aby mohli plně využívat potenciál svých elektromobilů i plug-in hybridů," dodává Ondřej Miškovský.

Fotovoltaické elektrárny pro maximální energetickou nezávislost

Rozšířená nabídka zahrnuje i fotovoltaické elektrárny s bateriovým uložištěm. Tato kombinace umožňuje efektivní využití solární energie pro dobíjení elektromobilů, maximalizaci energetické nezávislosti a snižování ekologické stopy.

Toto partnerství přináší zákazníkům MG CHARGE nejen pohodlné a efektivní dobíjení, ale také možnost investovat do udržitelné a čisté energetiky. Více o partnerství a připravených speciálních nabídkách se můžete dozvědět na webových stránkách ChargeUp ZDE a více informací o službě MG CHARGE na ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic spouští další mapový portál

7:02 Správa železnic spouští další mapový portál

Správa železnic nově spustila mapový portál pro vysokorychlostní úsek Poříčany – Světlá nad Sázavou.…