Copy General: Fotografie zvířecích osobností pomohou obnově Zoo Praha

23.08.2013 10:41

Na obnovu pražské zoo po letošní povodni a zejména na nové obydlí pro gorilí skupinu budou moci přispět lidé koupí fotografie či fotoobrazu zvířecí osobnosti. Dohodly se na tom Zoo Praha a společnost Copy General. Mikrostránku, kde si bude možné zvolit fotografii, její formát i částku pro sbírkové povodňové konto, spouští oba partneři právě nyní.

Copy General: Fotografie zvířecích osobností pomohou obnově Zoo Praha
Foto: COPY GENERAL
Popisek: COPY GENERAL

Na stránkách www.copygeneral.cz/zoo si příznivci pražské zoo budou moci vybrat a zakoupit fotografii ze sekce Zvířecí osobnost (Pomáhám své zoo oklepat se po povodni) a Gorilí rodina (Pomáhám Richardovi s hypotékou) a zvolit i formát pro tisk, který za nekomerční ceny zajistí Copy General. Na výběr budou fotografie formátu A3 a A4 na KAPA desce anebo fotoobraz o rozměrech 40 x 30 cm. Při koupi návštěvník stránky uvidí, jaká částka odchází na povodňové konto Zoo Praha a její výši pak může ještě dle svého uvážení navýšit. Vybranou fotografii na KAPA desce či fotoobraz si kupující mohou vyzvednout na jakékoli pobočce Copy General anebo nechat dovézt kurýrní službou.

„Jsme rádi, že nám partneři ze společnosti Copy General nabídli tuto spolupráci na podporu našeho povodňového konta a výstavby nového pavilonu goril. Kdo chce kromě finanční podpory získat i jedinečný dárek, má zde dobrou možnost. Ceny tisku jsou navíc výrazně nekomerční a kvalita profesionální,“ říká Vít Kahle, pověřený náměstek pro kontakt s veřejností Zoo Praha.

Letošní červnová povodeň způsobila Zoo Praha škodu ve výši až 100 milionů korun. Pražská zoologická zahrada otevřela speciální sbírkové konto, kam vedle charitativní koupě tištěné fotografie lze přispět i jinými způsoby či přímo (č. ú. 3070207/0100). Přispět lze také zasláním DMS ve tvaru: DMS ZOOPRAHA na číslo 87 777.

O Copy General

Společnost Copy General, spolu se sesterskou společností Copy General Onsite Services, patří k předním tiskovým providerům a poskytovatelům komplexních systémových – tiskových i elektronických – řešení pro zákaznickou komunikaci v oblasti střední a východní Evropy. Pro veřejnost ve svých šesti pobočkách tradičně nabízí tiskové a kopírovací služby a fotoprodukt. Firemní klientele poskytuje ve svých produkčních střediscích služby propagačních tisků a dokument managementu. Její sesterská společnost Copy General Onsite Services se pak orientuje na služby v oblasti elektronické a marketingové komunikace a tzv. transakčních tisků (bankovní výpisy, faktury i další klientská korespondence). Pobočka v České republice s více než 200 zaměstnanci je pro společnost „vlajkovou lodí“ s obratem necelých 300 mil. korun. Na českém trhu působí od roku 1992.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…