CzechTourism: Czech Republic Travel Trade Day 2018 již brzy

26.03.2018 7:36

Czech Republic Travel Trade Day, výroční incomingový workshop s mezinárodními nákupčími, bude letos v květnu hostit Liberec. Tato jedinečná B2B platforma nabídne jednání s 80 mezinárodními nákupčími z celého světa.

CzechTourism: Czech Republic Travel Trade Day 2018 již brzy
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Czech Republic Travel Trade Day se bude konat ve dnech 21. a 22. května 2018 v Liberci. Agentura CzechTourism jej letos pořádá ve spolupráci s Libereckým krajem a právě městem Liberec. Cílem akce je posílit příjezdový cestovní ruch a podpořit destinační značku Česká republika na mezinárodních trzích.

Pro letošní rok si agentura CzechTourism připravila pro účastníky několik novinek. Jednou z nich je uvedení profilů českých účastníků v nově připravované sekci na webu agentury CzechTourism, další je možnost využití slevy za včasnou rezervaci ve výši 50 % ceny balíčku.

V rámci akce budou moci čeští podnikatelé, regiony a další subjekty aktivně působící v cestovním ruchu projednat spolupráci se zahraničními nákupčími a řediteli zahraničních zastoupení agentury CzechTourism, a to v rámci workshopů s předem domluvenými schůzkami. Program nabídne také edukativní semináře ke zdrojovým trhům USA, Latinské Ameriky, Jihovýchodní Asie, Indie a Číny.

Součástí akce bude rovněž představení marketingového plánu agentury CzechTourism a komunikačního tématu pro rok 2019.

Podrobnosti k registraci na Czech Republic Travel Trade Day 2018 budou zveřejněny a průběžně aktualizovány jak ve specializované sekci na webu (ZDE), tak na microsite (ZDE), kde budou postupně zveřejněny profily zúčastněných nákupčích i českých subjektů. Prostřednictvím microsite bude probíhat i registrace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…