CzechTourism: Známe Nositele tradic české kuchyně

20.07.2022 12:58 | Tisková zpráva

Martin Jiskra, tedy majitel a šéfkuchař Zájezdního hostince U Jiskrů v Kbelnici u Strakonic, se stal historicky prvním držitelem ocenění Nositel tradic české kuchyně.

CzechTourism: Známe Nositele tradic české kuchyně
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Získal ho od České centrály cestovního ruchu – CzechTourism a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky v rámci projektu Czech Specials. Vynikajícím způsobem totiž prezentuje a podporuje českou národní i regionální kuchyni. 

Projekt Czech Specials realizuje Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky společně od roku 2018. S cílem popularizovat kvalitní tuzemskou kuchyni, a to jak tradiční, tak moderní a pomoci tak přivézt do restaurací, cukráren i kaváren víc hostů.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

JUDr. Daniela Kovářová byl položen dotaz

Myslíte, že nejdiskriminovanější skupinou jsou senioři?

Určitě jejich pozice není dobrá, ale jsou na tom hůře, než matky s dětmi, obzvláště pokud jde o samoživitelky? V jejich případě se i s ohledem na rodinu a na podmínky, které si zaměstnavatelé kladou dost diskriminováni, navíc senioři (důchodci) mají aspoň většinou dobré důchody, ať mi nikdo netvrdí,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů: