CzechTourism: Známe Nositele tradic české kuchyně

20.07.2022 12:58 | Tisková zpráva

Martin Jiskra, tedy majitel a šéfkuchař Zájezdního hostince U Jiskrů v Kbelnici u Strakonic, se stal historicky prvním držitelem ocenění Nositel tradic české kuchyně.

CzechTourism: Známe Nositele tradic české kuchyně
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Získal ho od České centrály cestovního ruchu – CzechTourism a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky v rámci projektu Czech Specials. Vynikajícím způsobem totiž prezentuje a podporuje českou národní i regionální kuchyni. 

Projekt Czech Specials realizuje Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky společně od roku 2018. S cílem popularizovat kvalitní tuzemskou kuchyni, a to jak tradiční, tak moderní a pomoci tak přivézt do restaurací, cukráren i kaváren víc hostů.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak to je?

Vy tvrdíte, že byste nikdy nepodpořil plošné šmírování komunikace, ale váš bývalý náměstek Profant potvrdil pravý opak. Tak jak to je? Já upřímně nevím, ale možná věřím teď spíš Pirátům, protože jste to byl právě vy, kdo chtěl zavádět i cenzuru na internetu, i když vy jste to nazýval vznešeně jako b...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR: Lesní pedagogika nadchla na Vysočině

20:16 Lesy ČR: Lesní pedagogika nadchla na Vysočině

Z lesů v kopcích, do nichž se technika nedostane, často svážejí dříví tažní chladnokrevní koně. V so…