CzechTourism zve diváky na lov zážitků

15.04.2015 20:44

Agentura CzechTourism připravila v rámci projektu Česko – naše destinace celkem osm dílů netradičně pojatého cestovatelského seriálu s názvem Lovci zážitků, který divákům umožní poznat několik jedinečných českých destinací a podpoří stoupající zájem o domácí cestovní ruch.

CzechTourism zve diváky na lov zážitků
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Seriál, jehož hlavními protagonisty jsou zpěvačka Tonya Graves, fotograf Tomáš Třeštík, muzikant a filmař Adam Vopička a historik umění a vášnivý cestovatel Pavel Kappel, bude vysílán na televizních stanicích Prima COOL, Prima ZOOM a Prima LOVE od 2. dubna 2015.

„Rádi bychom oslovili zejména mladší generaci, která možná už procestovala půl světa, ale zážitky a příběhy spojené s regiony Česka zatím nemá,“ řekla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

„Prostřednictvím seriálu chceme poukázat nejen na to, že Česko nabízí spoustu skvělých příležitostí pro trávení volného času, ale ve spolupráci s Českým systémem kvality služeb i na to, že úroveň turistické nabídky se v tuzemsku stále zvyšuje, a že Česko je tak ideálním místem pro celoroční dovolenou,“ uvedla Monika Palatková, generální ředitelka agentury CzechTourism.

Lovci zážitků postupně odhalí 8 různých destinací Česka. V každé z destinací objevují krásy tamní krajiny, potkávají zajímavé lidi, poznávají místní kuchyni, tradice i historii. V Českém středohoří si tak například zkusí řídit vlak na historické železniční trati, ve Středních Čechách se nechají rozmazlovat na zámcích a ochutnají alchymistickou kuchyni, ve Zlíně poodhalí tajemství výroby bot, nedaleko Třeboně se za doprovodu živé hudby projdou v korunách stromů a v Brně prověří své expediční vozidlo na závodním okruhu.

Putováním „lovců zážitků“ se můžete inspirovat na obrazovce, nebo speciálním webu www.lovci-zazitku.cz

Hlavní protagonisté:

Tonya Graves – zpěvačka oceňované hudební skupiny Monkey Business a nepřekonatelná showmanka. Držitelka 6 výročních cen Akademie populární hudby Anděl.

Tomáš Třeštík – přední fotograf své generace, neúnavný sběratel, obdivovatel a znalec moderního umění. Prototyp městského člověka s 5000 fanoušky na sociální síti.

Adam Vopička – všestranný hudebník, který působil ve skupinách Roe-Deer, Fake Tapes a The Prostitutes, současný kytarista Calm Season. Kreativec na volné noze, glosátor a showman.

Pavel Kappel – historik umění a vášnivý cestovatel, muž širokého rozhledu. Situační glosátor sršící nápady a provokující vytříbeným vkusem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…