DPMČB: Nové jízdenky v budějovické MHD přinášejí lepší zabezpečení

16.03.2015 14:36

Nové bezpečnostní prvky a celkově vyšší kvalita jednotlivých papírových jízdenek byly důvodem, proč Dopravní podnik města České Budějovice koncem loňského roku připravil výběrové řízení na jejich nového dodavatele. Tím se stala Státní tiskárna cenin, která je zkušeným a osvědčeným výrobcem jízdních dokladů i dalších cenin.

DPMČB: Nové jízdenky v budějovické MHD přinášejí lepší zabezpečení
Foto: Ilustrační foto dpmcbt.cz
Popisek: Městská hromadná doprava v Českých Budějovicích

Nové jízdenky jsou uváděny postupně do oběhu právě v těchto dnech. Cestující nemusí mít ze změny žádné obavy - stávající jízdenky zůstávají i nadále v platnosti až do vyčerpání jejich zásob a není nutná žádná jejich výměna za nové. Změna se týká všech typů kusových jízdenek v běžném prodeji, jízdenek z výdejních automatů a nový dodavatel zajistí i kupóny pro časové předplatní jízdenky.

Mezi nové bezpečnostní prvky patří například vylepšení reagenčního pole pro tisk, nový grafický podklad či vylepšené prvky proti odstranění tisku z již dříve označené jízdenky. Jakékoli dotazy týkající se jízdních dokladů a tarifu jízdného zodpoví naše Zákaznické centrum, případně lze využít infolinku dopravního podniku 844 844 807 či webový formulář. V této souvislosti nedochází k žádným změnám v cenách jízdného.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dpmcb.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…