DPP: Přerušení provozu tramvají v Nuselském údolí

27.08.2017 8:50

Z důvodu rekonstrukce inženýrských sítí, vozovek a tramvajových tratí je od soboty 2. září 2017 (od zahájení nočního provozu) do čtvrtka 28. září 2017 (do ukončení nočního provozu) přerušen obousměrně provoz tramvají v seku Otakarova – Albertov a v úseku Výtoň – Albertov – Karlovo náměstí, pouze v uvedeném směru.

DPP: Přerušení provozu tramvají v Nuselském údolí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Změny tras tramvajových linek

Linky se změnou trasy (shodné s předchozí etapou výluky):
Linka číslo 7 je v seku Palackého náměstí – Koh-i-noor odkloněna přes zastávky Karlovo náměstí, I. P. Pavlova, Náměstí Míru a Vršovické náměstí.
Linka číslo 13 je ve směru od Černokostelecké ze zastávky Čechovo náměstí prodloužena přes zastávky Bohemians a Otakarova do obratiště Vozovna Pankrác, kde je ukončena.
Linka číslo 14 je v úseku Karlovo náměstí – Náměstí Bratří Synků odkloněna přes zastávky I. P. Pavlova a Nuselské schody.
Linka číslo 93 je v úseku Karlovo náměstí – Otakarova odkloněna přes zastávky I. P. Pavlova a Nuselské schody.

Linky s nově změněnou trasou:
Linka číslo 4 je zrušena.
Linky číslo 18 a 24 jsou ve směru od centra ze zastávky Moráň vedeny jednosměrným objezdem přes zastávky Albertov, Výtoň a Palackého náměstí na Karlovo náměstí a dále po své trase.
Linka číslo 23 je ve směru od Královky ze zastávky Národní třída odkloněna přes zastávky Lazarská, Václavské náměstí a Masarykovo nádraží do zastávky Bílá labuť, kde je ukončena.
Linka číslo 95 je ve směru od Vozovny Kobylisy zkrácena do zastávky Albertov. Ve směru od Albertova je vedena přes Výtoň a Palackého náměstí na Karlovo náměstí a dále po své trase.

V denním provozu je zavedena tramvajová linka číslo 34 v trase Sídliště Barrandov – Smíchovské nádraží.

V nočním provozu je zavedena tramvajová linka číslo 90 v trase Ústřední díly DP – Černokostelecká – Strašnická – Koh-i-noor – Náměstí Bratří Synků / Otakarova (výstupní zastávka v ulici Na Zámecké, nástupní v zastávce Otakarova směr z centra).

Náhradní doprava

V trase Otakarova – Ostrčilovo náměstí – Otakarova je zavedena náhradní autobusová doprava (v denním provozu X7 a v nočním provozu X93).

V trase Výtoň – Ostrčilovo náměstí je v denním provozu zavedena náhradní autobusová doprava X18.

Po ukončení tohoto opatření bude výluka provozu tramvají v úseku Otakarova – Albertov pokračovat přibližně do prosince 2017.

O konkrétních opatřeních budeme včas informovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…