DPP rozšiřuje svou síť Infocenter

15.07.2017 14:20

Dopravní podnik hlavního města Prahy otevře v pondělí 17. července 2017 ve 10.30 hodin druhou pobočku Infocentra na Hlavním nádraží. Celkově se jedná již o deváté Infocentrum v Praze, které nabídne dopravní informace a prodej jízdních dokladů nejen obyvatelům, ale i návštěvníkům Prahy.

DPP rozšiřuje svou síť Infocenter
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Stoupající zájem nejen o informace z pražské dopravy se projevil především na Hlavním nádraží, kde služby Infocentra využije v průměru 1300 klientů denně. Na tuto skutečnost se Dopravní podnik rozhodl zareagovat otevřením druhé pobočky Infocentra, a to v jižní části haly, čímž dojde k navýšení počtu obsluhovaných klientů a zároveň se zkrátí čas potřebný k jejich odbavení. V rámci slavnostního otevření současně obdrží prvních 200 zákazníků nového Infocentra i drobný dárek.

Infocentra Dopravního podniku jsou situována na turisticky frekventovaná místa v Praze a nabízejí klientům širokou škálu služeb a produktů. Za loňský rok služeb Infocentra využilo přibližně 1,5 milionu cestujících, kteří nejčastěji odcházeli se zakoupeným jízdním dokladem.

Rozšiřování služeb poskytovaných DPP v odbavovací hale Hlavního nádraží je logickým krokem navazujícím na modernizaci těchto prostor v uplynulých letech. Zároveň se často jedná o první kontaktní místo turistů s pražskou MHD, o čem svědčí i skutečnost, že až 35 % klientů Infocenter hovoří cizím jazykem. Kompletní přehled Infocenter naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…