Displej palety CHEP získávají v diskontních prodejnách na oblibě

19.05.2014 9:44

Předváděcí akce a materiály vystavené v místě prodeje (tzv. point of sale display) jsou nedílnou součástí dnešního moderního maloobchodního prostředí.

Displej palety CHEP získávají v diskontních prodejnách na oblibě
Foto: CHEP
Popisek: CHEP

V souvislosti se snahou maloobchodních prodejců o zvýšení výnosu z každého čtverečního metru prodejního prostoru získává koncepce „point of sale display“ na popularitě, zejména v diskontních prodejnách a provozovnách s omezenou prodejní plochou. Použití půlpalet a čtvrtpalet (800 x 600 mm a 600 x 400 mm) značky CHEP v prodejnách podněcuje impulzivní nákup a zvyšuje prodej.

Díky paletovému poolingu lze displej palety pronajmout na určitou dobu. Výrobce dopraví příslušné zboží do maloobchodních prodejen. Provozovatel paletového poolingu pak své vybavení sesbírá, odešle je ke kontrole, v případě potřeby je opraví a vrátí je zpět do poolu k dalšímu použití.    

Paletový pooling je často vnímán jako nákladově efektivní alternativa k výměně bílých palet, která bývá často neefektivní a nákladná. V poolingovém modelu jsou k dispozici i půlpalety a čtvrtpalety, stejně jako tradiční europalety. Pro výrobu palet do poolingového systému se používají kvalitnější materiály, které snižují riziko zhroucení nebo poškození zboží.

„Displej palety CHEP jsou ideální nástroj pro zvýšení tržeb z prodeje zboží, v již zaplněných uličkách maloobchodní prodejny. Displej palety také představují vítanou pomoc v trvalé snaze o snazší a účinnější způsoby doplňování zboží, protože šetří čas a peníze výrobcům, balicím firmám a maloobchodníkům,“ říká Jan Soukup, Retail Sales Representative CZ.

Doplňování zásob je díky displej paletám mnohem rychlejší a vyžaduje méně manuální práce ve srovnání s používáním tradičních přepravních obalů, neboť v prodejnách tyto palety zajišťují lepší přístup ke zboží. Displej palety lze také použít v uličkách k umístění informačních značek, a lépe tak využít prostoj maloobchodní prodejny.

Snadno manipulovatelná plastová paleta o rozměrech 600 x 400 mm je čtyřcestná, a ideálně se tak svými stabilními rozměry a hmotností hodí do vysokorychlostních, automatizovaných systémů. Díky svému designu se navíc čtyři vystavovací palety při přepravě vejdou na standardní europaletu o rozměrech 1200 x 800 mm. Palety CHEP mají robustní konstrukci, což znamená, že se mohou používat na těžké zboží, jako jsou nealkoholické nápoje a pivo, neboť snesou zátěž o hmotnosti až 300 kg a výšce 1,8 m.

Představení společnosti CHEP

Společnost CHEP zavedla princip paletového poolingu před více než půlstoletím. Od té doby se palety CHEP rozšířily po celém světě – celkem existuje více než 500 000 sběrných a dodacích míst. Každý den se na paletách CHEP přepraví přes 3 miliony nákladů, které zahrnují zboží od nejmenších zemědělských podniků i největších světových společností působících na globální úrovni.

Jako světová jednička v oblasti paletového a kontejnerového poolingu spolupracuje CHEP se společnostmi všech velikostí z mnoha různých průmyslových odvětví, jež využívají různé dodavatelské řetězce. Společnost CHEP využívá své výsadní postavení k tomu, aby prostřednictvím těchto dodavatelských řetězců dosahovala vyšší efektivity práce a vyvíjela nové iniciativy ve prospěch svých zákazníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

20:48 Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

Ministerstvo spravedlnosti dnem 30. dubna 2024 vyhlašuje veřejné konzultace k přípravě nového Akčníh…