Do Regionální televize CZ vstupují Ivo Valenta a Michal Voráček

26.10.2017 17:05

Podnikatel a senátor Ivo Valenta a mediální magnát Michal Voráček vstupují do Regionální televize CZ. A to prostřednictvím 30% podílu jimi vlastněné společnosti OUR MEDIA a 20% podílu Valentovy kyperské společnosti WORLD CAPITAL VENTURES. Transakci schválila na svém posledním zasedání Rada pro rozhlasové a televizní vysílání.

Do Regionální televize CZ vstupují Ivo Valenta a Michal Voráček
Foto: red
Popisek: Regionálnítelevize.cz

„Do portfolia OUR média již spadá několik regionálních televizí, našich partnerů, a také řada serverů zaměřených na regionální zpravodajství, takže tato varianta se pro nás stala logickou volbou poté, co jsme se nedohodli s VLM,“ řekla k prodeji polovičního podílu ve firmě její dosavadní majitelka Eva Stejskalová.

„S Regionálnítelevizí.cz (ZDE) máme velmi zajímavé rozvojové plány a jsme rádi, že Eva Stejskalová zůstane akcionářkou a posílí tým naší skupiny,“ uvádí Michal Voráček.

Regionalnitelevize.cz (ZDE) se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření. Letos nejvyššího podílu na sledovanosti zatím dosáhla před volbami, konkrétně ve středu 18.10, kdy ji v ranním čase sledovalo 1,76% diváků kategorie M15+.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…